Amatör’de ikinci erteleme

Amatör’de ikinci erteleme

Geçtiğimiz hafta ertelenen Amatör futbol müsabakaları bu haftada kötü hava şartları sebep gösterilerek ileri bir tarihe ertelendi.

Amatör’de 12. Hafta olumsuz hava şartları nedeni ile ikinci kez ertelendi. Geçtiğimiz hafta oynanması gereken günlerden bir hafta ileri tarihe taşınarak, 28 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında oynanması planlanan karşılaşmalar tekrardan ertelendi. Ertelenme sebebi KASKF tarafından olumuz hava şartlarının devam etmesi olarak gösterildi.

 

KASKF DUYURU YAPTI

Yaşanan erteleme hadisesi ile ilgili Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu resmi sitesinde duyuruda bulundu. Duyuruda: “İlimizde yaşanan olumsuz hava şartları sebebiyle 1 hafta kaydırılan 12.Hafta müsabaka programı olumsuz hava şartlarının hala devam ediyor olması sebebiyle yayından kaldırılmış olup 13.hafta programı olarak 01 Şubat 2022 tarihinde tekrar yayınlanacaktır. Bu arada daha önce erteleme yapılarak programdan çıkarılan bazı müsabakalar 12.hafta programı olarak sitede tekrar güncellenmiştir. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için www.kaskf.org adresinden 12.hafta müsabaka programının güncel halinin takip edilmesini rica ederiz’’ denildi.

 

manset-026.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.