Altyapıdan sonra üstyapı çalışmaları yapılıyor

Altyapıdan sonra üstyapı çalışmaları yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) İSU Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde üstyapı çalışmaları kapsamında asfalt, parke ve bordür çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü’nün yaptığı yatırımlarla ilçenin yaşam kalitesi arttı. Turizm ve köylerde yapılan yatırımlar ile birlikte nüfusun artmasını göz önünde bulunduran İSU Genel Müdürlüğü, ağırlıklı olarak kırsal mahallelerde olmak üzere bölgenin altyapı eksikliklerini gidermek için içme suyu ve atıksu altyapı hatları ile içme suyu depoları, fosseptik kuyuları ve dere ıslahı çalışmaları gerçekleştiriyor.

PARKE VE BORDÜR ÇALIŞMALARI
Kandıra’nın birçok bölgesinde altyapı hatlarının imalat çalışmalarına devam eden İSU, çalışmalar nedeniyle bozulan yollarda üstyapı çalışmalarını da bir yandan sürdürüyor. Altyapı hatlarının yapıldığı  kazı alanlarının oturma sürecinin ardından İlçeye bağlı Koçun, Eğercili, Beyce ve Akdurak Mahallelerinde asfalt, bordur ve parke çalışmaları yapıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında Koçun mahallesinde 40 metre bordür ve 670 metrekare parke ve Akdurak Mahallesi kışla mevkiinde 1250 metrekare parke ve 450 metre bordür imalatı yapıldı, Eğercili mahallesinde 3515 metrekare asfalt yama için 761 ton asfalt, Beyce mahallesinde 2480 metrekare asfalt yama imalatı için 550 ton asfalt kullanıldı. Akdurak Mahallesi kışla mevkiinde parke imalat çalışmaları devam ediyor.


MAHALLELERE HAYAT KATIYOR
Altyapı çalışmaları tamamlanan diğer kırsal mahallerin üstyapı çalışmaları yatırım programı kapsamında devam edecek. Altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanan kırsal mahalleler, sağlıklı içme suyu ve kanalizasyon altyapılarının yanı sıra asfalt, parke ve bordür çalışmaları ile birlikte modern bir yapıya büründü. Kırsal mahaller cazibe merkezleri haline geldiği gibi bölge halkının da yaşam kalitesi arttı.

 

calisma-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.