Altıntaş isyan etti

Altıntaş isyan etti

Bölgesel Amatör Lig ile ilgili belirsizlik sürerken bu duruma bir tepki de İlimtepe Kullarspor Kulübü Başkanı Fahri Altıntaş’tan geldi.

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Tarihinde ilk defa yer aldığı Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi 10.Grup’ta temsil eden ve inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen İlimtepe Kullarspor, yoğun sıcağa rağmen daha önce 18 Temmuz’da kaldığı yerden devam edeceği açıklanan lig maratonu için bir süredir antrenmanlarına kendi tesislerinde devam ediyor. Uzun zamandır BAL’ın oynatılmayacağı ve yeni bir formülle sezonun tescil edileceği kulislerde konuşulurken, kırmızı-siyahlı kulübün başkanı Fahri Altıntaş yaşanan belirsizlik sebebiyle yetkililere sitemde bulundu.

“ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN”

Sporcu sağlığının hiçe sayıldığını belirterek açıklamasına başlayan Altıntaş, “BAL’da mücadele eden takımımız,  TFF’nin liglerin akıbeti ile ilgili kesin kararını açıklamamasından dolayı yoğun sıcak ve nem oranları altında çalışmalarına devam ediyor. Sporcu sağlığı açısından oldukça tehlikeli olan bu durumun yetkililer tarafından artık görülmesi ve alt liglerle ilgili kesin kararın ivedilikle spor kamuoyuna açıklanması gerekiyor. Takımımız üç haftadır 30 derece sıcaklıkta çalışmalarına devam ediyor. Birileri ise klimalı makam odalarında bütün Türkiye amatör spor camiasının beklediği ‘tamam mı devam mı’ kararını veremiyor. Elinizi vicdanınıza koyun ve artık karar verin. İnsanların alın teri ile oynamayın” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.