Altıntaş, Huzurevi sakinlerini iftarda ağırladı

Altıntaş, Huzurevi sakinlerini iftarda ağırladı

 Altıntaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Muzaffer Altıntaş, protokol üyelerine ve  Darıca Huzurevi sakinlerine her yıl verdiği ...

 

Altıntaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Muzaffer Altıntaş, protokol üyelerine ve  Darıca Huzurevi sakinlerine her yıl verdiği  iftar yemeğini bu yılda gerçekleştirdi. İftar yemeğine katılan protokol üyeleri ve huzurevi sakinleri sohbet ederek hoş vakit geçirdiler.

PROTOKOL VE HUZUREVİ SAKİNLERİ KATILDI

Grand Gebze Hotel’de önceki akşam gerçekleşen iftar yemeğine Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Güni, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Kocaeli SHÇEK (Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu) İl Müdürü Bekir Yümnü, SHÇEK (Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu) Gebze Şube Müdiresi Bilge Altıntaş, Altıntaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Muzaffer Altıntaş, Darıca Huzurevi sakinleri ve çalışanları katıldı.

YARDIM VE DAYANIŞMAYA VURDU YAPTI

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca Huzurevi sakinleri için düzenlenen iftar yemeği için işadamı Hacı Muzaffer Altıntaş’a teşekkür ettiğini belirterek, “Bu akşam burada bir araya gelmemizi sağlayan hayırsever işadamı Muzaffer Altıntaş’a teşekkür ediyoruz” dedi. Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Güni ise yaptığı konuşmada, “Ramazan ayı mübarek bir ay. Bu ay içersinde yardıma muhtaç olan insanlara yardım etmeli ve birlik beraberliği dayanışmayı sağlamalıyız” şeklinde konuştu.

GELENEKSEL HALE GELDİ

 

İşadamı Hacı Muzaffer Altıntaş ise bu yemeği her yıl geleneksel hale getirdiğini belirterek, “Sizlerle bu akşam bir araya geldiğim için kendimi çok mutlu hissediyorum. Her ramazan ayından sizlerle bir araya gelerek iftar yapıyoruz. Bu ayda ve diğer aylarda bir araya gelerek birbirimizi unutmamalıyız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri huzurevi sakinleri sohbet ederek hoşça vakit geçirdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.