Altınordu’da Coşku Bitmez!

Altınordu’da Coşku Bitmez!

İyi birey iyi vatandaş iyi futbolcu mottosuyla Avrupa çapında bir Altyapı sistemi kuran Altınordu, Gebze’ye açtığı futbol okuluyla fark yaratıyor.

Gebze bölgesi çocuklara üst düzey futbol eğitimi veren Altınordu iyi futbolcuların yanı sıra iyi bireylerde yetiştiriyor. Futbolun yanı sıra sosyal aktiviteleri de önemseyen Altınordu zaman zaman futbol okulu velilerinin kaynaşmasına yönelik organizasyonlar düzenliyor.

VELİLER ARASI PENALTI ATIŞLARI NEFES KESTİ 

Futbol eğitimine mini sosyal aktiviteleri de ekleyerek eğlenmeyi ve stres atmayı da ihmal etmeyen Altınordu Gebze Futbol Okulu Pazar günü futbol Okulu bitiminde velilerine yönelik penaltı yarışması düzenledi. 

U13 yaş grubunun velilerine yönelik düzenlenen  penaltı yarışmasında heyecan yaşandı. 12 velinin katıldığı penaltı yarışmasında finale kalan isimler Enser Yeşilyurt ile Ümit Öztaş oldu. İki ismin seri penaltı atışlarında eşitlik bir türlü bozulmayınca çocukları birinciyi belirlemek için topun başına geçti. Uzak mesafeden kullanılan penaltı atışlarında 2008 doğumlu Mustafa Öztaş müthiş bir penaltı atışıyla öne geçti. Bu penaltı atışan karşılık veren 2008 doğumlu Fatih Ensar Yeşilyurt atıştan yararlanamayınca mini organizasyonun birincisi Ümit- Mustafa Öztaş oldu. Baba-oğul ikilisi sevincini birlikte yaşadı. img_8052.jpegimg_8055.jpegimg_8067.jpegimg_8069.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.