Altın Kiraz buluşturdu

Altın Kiraz buluşturdu

Geleneksel Altın Kiraz Futbol Turnuvası pandemi sürecinde bu yıl ertelendi. Eylül veya Ekim ayında oynanacak turnuva öncesinde komite Başkanı Metin Özkan turnuva katılımcılarınıve protokolu yemekte ağırladı.

BİR ARAYA GELDİLER

Dergah Ocakbaşı’nda düzenlenen yemekli toplantıya  Kocaeli Asayiş Şube Müdürü Yusuf Aydın, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Özcan Ağrap, bir önceki dönem Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kars Ardahan Iğdır Vakfı Eski Başkanı Mehmet Irak, Kocaelispor eski takım  kaptanlarından Osman Çakır, Körfez İlçesi İYİ Parti Başkan Yardımcısı Tugay Polat, iş insanları Recep Durul, Sedat Sözen, Mehmet Ak ve Alpay Polat gibi isimler katıldı. 

FİKİR ALIŞ VERİŞİ 

Altın Kiraz Futbol Turnuvası öncesinde bir araya gelen isimler Çetin Zerenoğlu’nun sahibi olduğu Dergah Ocakbaşı’nda fikir alışverişinde bulundu. İlimizin saygın iş insanlarından Durulsan Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durul’un bu yıl turnuvada iddialı bir kadro ile yer alaklarını ifade etti ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi. Turnuvanın komite Başkanı Metin Özkan organizasyona katılan herkese teşükkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.