Altılı masa Çarkıfelek: Kemal pabucu yarım!

Altılı masa Çarkıfelek: Kemal pabucu yarım!

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Gebze İlçe’nin 104’ncü danışmasında Altılı Masa’ya naif yüklenip, “Çarkıfelek masasına döndü” derken gençler salonu güldürdü: Kemal pabucu yarım, aday ol da oynayalım

AKP Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nın Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde 2023 seçimlerine değindi.

danisma-1021.jpg

Altılı masayı naif bir dille topa tutan Kurtulmuş, “Altılı masa istedikleri gibi toplanabilir. O masa biraz da çarkıfelek masasına döndü. Mesele kimin aday olduğu değil, nasıl yöneteceğiniz meselesidir. Çok keyifli bir seçim kampanyası yürütüp, büyük bir iktidar zaferine yürüyeceğiz” dedi.

 

TÜRKİYE’DE BİR İLK!

danismaaaaaa.jpg

 

AKP Gebze Gençlik Kolları’nın tezahürat ve coşkusuyla damga vurduğu 104’ncü danışma toplantısında gençler, “Kemal pabucu yarım, aday ol da oynayalım” tezahüratı ile salonu güldürdü. Kurtulmuş bu esnada, “Ben ilk defa böylesini duydum. Basının da dikkatinden kaçmayacaktır” diye atıfta bulundu.

 

MALKOÇ BAŞKANLIĞINDA KARMA DİVAN

 

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda sunumu Gebze Belediyesi çalışanı Ramazan Zor üstlendi.

danisma-1011.jpg

Divan;  AKP Gebze İlçe yönetiminden Selim Malkoç başkanlığında kadın kolları yönetiminden Süreyya Bora ve gençlik kolları yönetiminden Samet Albayrak’tan oluştu. AKP Gebze İlçe Teşkilatı’na dair icraatların yer aldığı gösterimin ardından açış konuşmasını AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya yaptı.

danisma-1001.jpg

Görevde iki seneyi geride bıraktıklarını kaydeden Başkan Kaya teşkilat yapısına değindikten sonra, “Geçmişte görev yapan tüm kademelerimizle bir araya gelerek istişarede bulunduk ve yol haritamızı belirledik. Gebzeliler’le buluşarak sorunlarını dinliyoruz. Pandemi süreci dahil tüm mahalle toplantılarını eksiksiz tamamladık” dedi. İstatistiki bilgi de veren Kaya, “Bir olduk, iri olduk, diri olduk, hep iktidar olduk, iktidar olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. Sözlerini teşekkürlerle tamamladı.

 

HABİBE ÇIRAK: 2023 HEDEFLERİ

DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ

 

danisma-1014.jpg

 

AKP Gebze Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. “Gençlik burada ablasının yanında” diye sözü kesilen Çırak, saha çalışmalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını ilettiklerini kaydedip ziyaret sayılarına dair bilgilendirmede bulundu. Selamlama ile konuşmasını tamamladı.

 

ALTUNTAŞ: TAŞ ÜSTÜNE EN

ÇOK TAŞI GEBZE KOYACAK

 

danisma-1015.jpg

 

AKP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş mikrofona çıktığı esnada gençlik kolları, “Samanyolu” şarkısı eşliğinde tempo tuttu. Mikrofona çıktıktan sonra ancak beşinci dakikada konuşmasına başlayabilen Altuntaş, “Bizim derdimiz yeni nesile güzel hedef koymaktır. Çünkü bizler Recep Tayyip Erdoğan gençliğiyiz” dedi. Yoğun tezahürattan ne söylediği çok anlaşılmayan Altuntaş yeni seçmene yönelik ziyaretlere ağırlık verdiklerini dile getirdi. Vizyoner nesil yetişmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi. “Kapı kapı gezip gönül köprüsü koyacağımızın sözünü veriyorum” diyen Altuntaş, Kurtulmuş’un tapu törenindeki sözüne de atıfta bulundu. Altuntaş, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’a da, “Yeni hedeflerde taş üstüne taşı en çok Gebze gençliği koyacaktır” sözünü vererek tamamladı.

 

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz söz almadan önce Gebze Belediyesi icraatlarına dair kısa film gösterimi, tapu töreninin hemen ardından yine yapıldı.

 

danisma-1017.jpg

 

Başkan Büyükgöz, “Güçlü belediye başkanının arkasında, güçlü bir teşkilat vardır. Biz belediye olarak teşkilatın emrindeyiz. Biz fiziki olarak sahada ne olup bittiğinin farkındayız. ULAKBEL sayesinde sahadan şikâyetleri alıyoruz. Biz bu doğrultuda sizin beklediğiniz çalışmaları yapmak için gayret göstereceğiz. Bizden bu çalışmaları yapmak, sizden de bu çalışmaları anlatmanız bekleniyor. Hepiniz Allah’a emanet olun” dedi.

 

TAHİR BÜYÜKAKIN’DAN CHP’Lİ

İMAMOĞLU’NA TATİL GÖNDERMESİ…

 

danisma-1018.jpg

 

KBB Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediyecilik vizyonuyla alakalı olarak Gebze’de 88 proje tamamladıklarını belirtti. Kimi yatırımlara örnekler verip siyasetle devam etti: “İş bilenin, kılıç kuşananın. Gerçek kaptan, fırtınalı denizde belli olur. Dünyanın sarsıldığı dönemde, liderimiz gemisini rotasından saptırmıyor. O vizyonun yereldeki temsilcileri olarak gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Biz çalışırken, yağmur çamur demeden mücadele ederken, onlar (İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu kastla) tatil yapmak bizim hakkımız değil mi derler.

 

YİNE SEÇECEĞİZ

 

Gebze Metrosu Allah’a emanet diyorlardı. Metro inşaatı orada, yalan söyleyenler gitsin metroyu gezsinler. Biz onları metroya da bindireceğiz az kaldı. Onlardan bu memleket hiç iş görmemiş, sadece Ağustos böceği gibi bütün yaz cır cır cır ötmüşler, biz de karınca gibi çalışmışız. İnşallah 2023’e giden yolda sayın Cumhurbaşkanımızı daha fazla oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz.”

 

KATIRCIOĞLU’NU ALKIŞLATTI

 

 

Büyükakın; KASİAD’ın cumartesi günü gerçekleşen kahvaltılı toplantısında İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a takındığı tavırdan ötürü

 

danisma-1100.jpg

AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu da (sol baştaki) alkışlattı.

Katırcıoğlu; davete rağmen toplu fotoğraf karesinde yer almamış, -refiklerimizde yer alan haberlere göre- ısrar edilince; "Ben şehit ailelerine hakaret etmiş bir şahsiyetle aynı fotoğraf karesine girmem. Bu ülke için gözünü kırpmadan şehit olan kardeşlerimizin ailelerine hakaret eden Lütfü Türkkan'ın olduğu bir fotoğraf karesinde olmak benim için zuldür. Dün olduğu gibi bugün de yarın da milletimizin değerlerine saygı göstermeyen hiç kimseyle yanyana gelmeyeceğim” dedi.

 

YAMAN: KADER SEÇİMLERİDİR

 

danisma-1019.jpg

 

AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman kısa konuşmasında 2023 seçimlerine değindi. Yaman özetle;  “2023 seçimleri bu milletin kader seçimleridir. Hizmetleri hep birlikte yaptık, hep birlikte anlatmamız lazım. Gebze Belediyesi’nin yaptığı hizmetler, onların büyükşehir belediye başkanlarının yaptıkları hizmetlerden fazladır. 2023 seçimlerine giderken her birimize bir iş düşüyor. Bizim karşımızda duran ABD Başkanı Biden ve işbirlikçilerine bir cevap vermemiz gerekiyor” dedi.

 

ELLİBEŞ: TÜRKİYE’NİN YÜZYILI OLACAK

 

danisma-1020.jpg

 

AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye’nin çok önemli bir seçime doğru gittiğini kaydedip, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, bu yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak. Sandık açılana kadar tüm çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gebze özelinde tüm teşkilatımıza tebriklerimizi iletiyorum. Durmak yok, yola devam edeceğiz” diye konuştu. 

 

NEREDEN GELDİĞİNİ UNUTAN

İSTİKAMETİNİ UNUTUR

 

danisma-1026.jpg

           

AKP Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş il ve ilçe teşkilatlarının danışma toplantılarının sadece konuşmadan ibaret olmadığını belirtip, “Bu toplantılarda durum tespiti yaparız. İnşallah bu toplantımız 2023 yolunda ışık açan bir toplantı olsun.  Siyasette nerden gelindiğini unutmamak zorundayız. Eğer durum tespiti yapmazsak, nerden geldiğimizi unutursak istikametimizi unuturuz” dedi. Kurtulmuş şöyle devam etti:

 

DAVAYI UNUTURSAK

NAVİGASYONUMUZ ÇALIŞMAZ

 

danisma-1024.jpg

 

“Bu toplantılarda milyonlarca cümle kurulmuş. Sadece Gebze teşkilatımızın çalışmalarından on binlerce Gebzeli kardeşimiz gelmiş geçmiş. Hanım kardeşlerimiz neden kapı kapı geziyor. Ana kademedeki arkadaşlarımız neden mücadele ediyor. İşte bu amaçları unutulursa, nereye gideceğimizi unuturuz. Sizi ve bizi bir araya getiren ana tutkal, büyük bir davadır. Bu davayı unutursak navigasyonumuz çalışmaz. Dava dediğimiz şeyin iki temel ayağı vardır. Bunlardan birisi yeniden büyük Türkiye hedefidir. Bu amaç için mücadele ediyoruz.”

 

2002’den bu yana Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde büyük çalışmalar yapıldığını belirtip örnekler aktaran Kurtulmuş, “Türkiye’de 20 yılda büyük bir zihniyet değişimi olmuştur. AK Parti vesayet sistemini çöp tenekesine atmış ve onları itibarsız hale getirmiştir. Eğer vesayet sistemini yok etmeseydiniz İHA ve SİHA’larınızı yapamazdınız. Artık bu ülkede milletin üzerinde herhangi bir güç olmadığı bir döneme girildi.

 

HELALLEŞMEDEN ÖNCE

ÖZÜR DİLEMELİSİNİZ

 

28 Şubat’ta ordu göreve diye manşet attıranlar, kimin zihniyeti? 15 Temmuz gecesi, Kocaeli halkının verdiği desteği büyük bir şükranla yad ediyoruz. Tayyip Erdoğan en zor zamanda milleti direnişe davet etti. Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları Allah’tan başka kimsenin önünde eğilmez. Şimdi helalleşmek istiyorlar ancak helalleşmeden önce hayatını zindan ettiğiniz insanlardan özür dilemek zorundasınız. 28 Şubat döneminde İstanbul Üniversitesi’nde gençlere nasıl hayatın zindan edildiğini biliyorum. Kocaeli Üniversitesi’nde gençlerimizin neden hayattan koparıldığını bilen biriyim. 28 Şubat’ın şakşakçılarının nasıl CHP’den milletvekili olduğunu biliyorum.

 

CHP’NİN SAMİMİYET SINAVI

 

Seçim yaklaştığı için başörtü konusunu gündeme getirdiler. Cumhurbaşkanımız da başörtü sorunun çözülmesini istiyorsanız buyurun anayasa değişikliği yapalım dedi. Bizim için zaten çözülmüş bir mesele. Bu Sayın Kılıçdaroğlu’nun ve CHP’nin samimiyet sınavından geçtiği bir süreçtir. Samimilerse bir günde geçer.

 

DAVA YENİDEN GÜÇLÜ TÜRKİYE

 

Yeni ve güçlü bir Türkiye’yi kuracak irade sizin iradenizdir. Mücadelemiz, yeniden güçlü Türkiye’yi kurmak içindir. Gözümüzü kapatıp baktığımız zaman 70’li yıllarda Türkiye’de bunlar yapılsın denildiği her şey yapılmıştır. Çok şükür bu altyapıyı tamamlamak AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’a nasip oldu. Dava, yeniden güçlü bir Türkiye’yi kurmaktır. Taş üstüne taş koyarak, büyük ve güçlü medeniyeti yeniden kuracağız.”

 

Kurtulmuş, CHP’ye yüklenmesini Altılı Masa üzerinden sürdürüp, “Altılı masa istedikleri gibi toplanabilir. O masa biraz da çarkıfelek masasına döndü. Mesele kimin aday olduğu değil, nasıl yöneteceğiniz meselesidir. Çok keyifli bir seçim kampanyası yürütüp, büyük bir iktidar zaferine yürüyeceğiz. 20 yıldır, bu altılı masa iktidarda olsaydı Ayasoyfa ibadete açılır mıydı? İmam hatiplerdeki katsayı sorunu çözülebilir miydi? Türkiye’de başörtülü yöneticiler olabilir miydi? İHA’lar ve SİHA’lar üretilebilir miydi? Bunlar iktidarda olsa Osmangazi ve Yavuz Selim Köprüsü yapılabilir miydi? Bu seçimlerde yeniden gayretimizle Türkiye yüzyılının kapsı yeniden açılacak” dedi.

kapak-007.jpg

Kurtulmuş’un konuşması esnasında gençlerin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu atıfla; “Kemal pabucu yarım, aday ol da oynayalım” tezahüratı salonu güldürdü.

 

YENİ ÜYELERE ROZET

 

danisma-1027.jpg

 

Program yeni üyelere rozet takılması ve AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın Kurtulmuş’a günün anısına vazo hediye etmesiyle sona erdi. Etkinliğe hatiplerin yanı sıra AKP Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Fikri Işık, Sami Çakır ve Cemil Yaman, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık,

danisma-1004.jpg

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AKP Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, AKP Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ile eski başkanlar, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.