Alışveriş yapan çifte, markette silahlı saldırı: 1 ölü 1 yaralı

Alışveriş yapan çifte, markette silahlı saldırı: 1 ölü 1 yaralı

Derince Yenikent Mahallesinde bulunan bir markette alışveriş yapan çifte, Mustafa Ş. İsimli kişi tarafından tabancayla ateş açıldı.

Olayda yaralanan ve hastaneye kaldırılan Belfun Doğramacı hayatını kaybederken, eşi Sevda Doğramacının ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Edinilen bilgi ve iddialara göre;  Derince Yenikent Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesinde bulunan bir markette alışveriş yapan ve kısmi felçli olduğu öğrenilen Belfun Doğramacı ile e eşi Sevda Doğramacı (37), o esnada markete gelen Mustafa Ş. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Sevda Doğramacı koluna isabet eden mermi ile yaralanırken eşi Belfun ise göğsünden yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçarken,  çevredekiler hemen durumu  112  Acil  Çağrı Merkezine  bildirdi. 
KURTARILAMADI
Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ambulansa alınan yaralılar Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Sevda Doğramacı’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken ağır yaralanan ve hastaneye gelirken kalbi durduğu öğrenilen Belfun Doğramacı ise yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 
SALDIRI NEDENİ GEÇMİŞTE KALAN KAZA MI?
Olayı gerçekleştiren Mustafa Ş.  polis tarafından olay yerinin yaklaşık 500 metre ilerisinde olayda kullandığı tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının olayı henüz neden gerçekleştirdiği tam olarak öğrenilmezken,  ilk edinilen bilgilere göre geçmiş yıllarda  meydana gelen trafik kazasında  Belfun Doğramacı’nın  Mustafa Ş.’nin oğlunun ölümüne neden olduğu, Mustafa Ş.’nin bu nedenle   Doğramacı ailesine husumet  beslediği ve karşılaşınca olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Haber: Abbas Çakar

 

whatsapp-image-2022-02-22-at-18-11-59.jpegwhatsapp-image-2022-02-22-at-18-11-58.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.