“Alınan karar doğru ve yerinde bir karar”

“Alınan karar doğru ve yerinde bir karar”

Coronavirüsüne karşın aşı olmayan elemanların çalıştırılmaması ile ilgili olarak Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz, “Alınan bu karar doğru ve yerinde bir karardır” dedi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, hazırladıkları genelgeyle 82 birlik, 13 mesleki federasyon ve 3 bin 200 odaya, aşıya duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulunduklarını kaydetti. Ülke genelinde hızla artan vaka sayıları ve delta varyantının baş göstermesi nedeniyle aşı olmanın önemine işaret eden Palandöken, yükselişe geçen vaka sayılarının esnaf ve sanatkâr camiasında yeni bir kapanma endişesi oluşturduğunu vurguladı. Hazırlanan genelge 82 Birlik, 13 Mesleki Federasyon ve 3 bin 200 odaya iş yerlerinde aşısız eleman çalıştırılmaması ve aşıya azami ölçüde duyarlı olunması konusunda uyarılarda bulundu.

“ÜYELERİMİZE BİLDİRECEĞİZ”

Aşı konusunda toplumsal duyarlılık oluşturulması ve iş yerlerinde aşısız eleman çalıştırılmamasıyla ilgili olarak Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz da gazetemize özel açıklamada bulundu. Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz yaptığı açıklamada, “Konfederasyonumuzun almış olduğu bir karar doğru ve yerinde bir karardır. Alınan bu kararın daha önceden alınması gerektiğini ifade ediyorduk. Genelgeyi en kısa zamanda odamızın üyelerine ulaştırarak üyelerimizin bu konuda gerekli duyarlılığı göstermeleri isteyeceğiz” dedi.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

 

manset-013.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.