Alikahyaspor gülüyor: 2-1

Alikahyaspor gülüyor: 2-1

1.Küme D Grubu’nda zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta lider Alikahyaspor ile üçüncü sıradaki Çerkeşlispor karşı karşıya geldi. Cephanelik Stadı’ndaki maçı 2-1 kazanan Alikahyaspor liderliğini devam ettirdi.

Pandemi öncesinde 1.Küme’de son haftalarda Süper Lig’e çıkmayı kaçıran Alikahyaspor, bu yıl 41.kuruluş yıldönümünü kutluyor. Siyah-Beyazlı ekip, kuruluş yıl dönümünde bu sezon taraftarlarını Süper Lig’e yükselip, sevindirmek istiyor. Haftaya lider giren Alikahyaspor, önceki akşamda takipçilerinden Çerkeşlispor’u 2-1 yendi, çok önemli bir galibiyete imza attı. Alikahyaspor, Menderes Gençlik ile 4 puanlı farkı da korudu.

 

YENİMAHALLESPOR BAHÇECİK’İ YENDİ

D Grubu’nda zirve yarışının uzağında kalan Bahçecikspor, geçen hafta evinde Yazlıkspor’u yenerek dikkatleri üzerine çeken Yenimahallespor’u konuk etti. Bahçecik Stadı’nda oynanan maçta Yenimahallespor, deplasmanda 3-2 kazandı, puanını 19’a çıkardı. Bu grupta hiçbir endişesi olmayan Çamçukurspor ile Acısuspor arasındaki maçta Karamürsel Stadı’ndaydı. Ev sahibi ekip zayıf rakibi karşısında 9-0 galip geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.