Alikahya yendi ama yetmedi: 1-2

Alikahya yendi ama yetmedi: 1-2

Süper Lig A Grubu’nda bitime iki hafta kala tablo şekillendi. Play-Off’a katılacak son takımın belli olduğu grupta Alikahyaspor, ligde kalma maçında Bekirdere’yi 2-1 yenmesine rağmen ikili averajla küme düştü.

Tüm maçların aynı saatte oynandığı grupta ligde iddiası kalmayan Arslanbey Organize Sanayi sahasında az da olsa düşme tehlikesi bulunan Sırrıpaşa’ya 2-0 yenildi. Sırrıpaşa bu galibiyetle bitime iki hafta kala ligde kalmayı garantiledi. Geçen hafta sahasında Karamürselspor’u yenerek Play-Off  yolunda büyük avantaj yakalayan Köseköy Ateş, Beylikbağı deplasmanında aldığı 1-1lik beraberlikle bitime iki hafta kala Play-Off  biletini aldı. Karamürselspor ise sahasında Çayırovaspor’a 2-0 yenilerek az olan şansını tamamen kaybetti. Çayırova ise bu galibiyetle Play-Off’a çıkan takım oldu.

BEKİRDERESPOR İKİLİ AVERAJLA KÜMEDE KALDI

Haftanın en kritik maçında Bekirderespor ile bir maçı fazla olan Alikahya karşı karşıya geldi. Bekirderespor, 29.dakikada Kerem Dumanoğlu’nun golüyle 1-0 öne geçti, ilk yarı bu skorla sona erdi. Alikahya ikinci yarıda 55.dakika Emrecan’ın penaltı golü, 60.dakikada Bünyamin ile 2-1 öne geçti. İlk maçı 2-0 kaybeden Alikahyaspor, ikili averajda rakibini geçmek için bir gol daha atmak için çok uğraştı ancak maç 2-1 bitti. Alikahya bu skorla küme düştü. Haftaya liderlik koltuğunda giren Bağdatspor, deplasmanda Damlarspor’u 8-0 yenerek liderliğini son iki haftaya taşıdı. En yakın takipçisi Dilovası Belediyespor ise deplasmanda Seka Doğanspor’u 8-2 ile geçerek iki puanlık farkı korudu, şampiyonluk iddiasını son iki haftaya taşıdı. Çınarlıspor ise haftayı BAY geçen ekip oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.