Akupunktur İle Migren Ağrılarına Son

Akupunktur İle Migren Ağrılarına Son

İnsanların en çok yakındığı kronik hastalıklardan olan ve ağrı nöbetleri ile yaşam kalitesini düşüren migren, akupunktur ile tedavi edilebiliyor.

Dr. Tolga Turan; pandemi döneminde kaygı ve stres nedeniyle migren hastalarının ataklarının sıklaştığını, bununda akupunktur ile migren ve ağrı tedavisine ilgiyi artırdığını söyledi.

Pandemi nedeniyle insanların duygu durumlarının olumsuz etkilenerek kaygı ve streslerinin artması migren gibi kronik hastalıkların ataklarını da sıklaştırdı. İlaç tedavisi ile istenilen sonucu alamayan migren hastalarının başvurduğu tedavi yöntemlerinden biri de akupunktur. Denizli Özel Derlamed Polikliniği’nde akupunktur uygulamalarını başarıyla gerçekleştiren Dr. Tolga Turan, dünyada yüzyıllardır birçok hastalığın tedavisinde kullanılan akupunkturun, 12-14 seansta migren ağrılarına da son verdiğini ifade etti.

Akupunkturun etkili ve bilimsel bir tedavi yöntemi olduğunu ifade eden Dr. Tolga Turan , “Binlerce yıl önce Uygur Türklerinde ve Çin’de uygulanmaya başlayan ve sonraki yıllarda batıda geliştirilen akupunktur günümüzde pek çok alanda tedavi amaçlı kullanılıyor. Akupunkturun en etkili olduğu alanlardan biride ağrı tedavileri. Özellikle migren tedavisinde yaygın olarak kullanılıyor” dedi.

akupunktur.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.