Aktaş’tan belediyeye sosyal mesafe uyarısı

Aktaş’tan belediyeye sosyal mesafe uyarısı

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi’ni sosyal mesafe ve maske konusunda uyardı

Darıca Belediyesi tarafından bir süre önce başlatılan ve tüm mahallelere yayılan, “Mahallemde şenlik var” adlı çocuk merkezli programda sosyal mesafe ve maske kurallarına gözetilmiyor. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş belediyeyi söz konusu etkinliğe dair uyardı. Aktaş açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

TEBDİR VE ÖZEN GÖSTERİLMELİ

“İçinden geçtiğimiz bu zor zamanlar nedeniyle, özellikle son günlerde artan salgının sayılarınıda dikkatle takip ederken ve ikinci dalga nedeniyle ilgili yapılan açıklamalara ve uyarılara dikkat edilmesi konusunda toplumun her kesimi gerekli tedbir ve özeni göstermelidir. Yetkililerin çağrılarına uymak sadece kendimiz için değil, etkileşim içinde olunan her bir bireye de aynı hassasiyetle yaklaşmamız her şeyden önce kaçılmaz sorumluluk demektir.
 

SAĞDUYULU DAVRANALIM

 

Fakat maalesef görüyoruz ki, Darıca Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu “mahallemde şenlik var” organizasyonu adı altında yapılan etkinlikte, çocuklarımızın maske takmadığı ve sosyal mesafeye uyulmadığı görülmektedir.
Pandemi nedeniyle okulların açılmasının çocuklarımız açısından risk olduğunu söyleyen yetkiler varken, böyle bir dönemde onlarca çocuğu tehlikeye atmak doğru değildir.

Toplum önündeki insanları, daha özenli ve sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. Örnek teşkil etmek gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz.

#Tedbir korurur.
#Mesafeleri sevgiyle aşacagiz.
#Saglik herkes için.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.