Aksu, ‘Vatandaşın gündemi geçim’

Aksu, ‘Vatandaşın gündemi geçim’

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, partisinin Türkiye genelinde başlattığı ve farkındalık kampanyası olan ‘’Geçim İttifakı’’ çalışmasını Çayırova da başlattı.

 

Türkiye genelinde başlatılan ‘’Geçim İttifakı’’ çalışması ile ilgili olarak açıklama yapan SP Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, “Saadet Partisi olarak tüm il ve ilçe kademelerimizle başlattığımız bu çalışmayı bizde Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı olarak, her bir insanımızın geçim mücadelesine destek olmak, onları dinlemek, seslerini duyurmak, çözümler üretmek ve seçimden önce bir geçim ittifakı kurulması için Çayırova ilçemizde ‘Geçim İttifakı’ çalışmasını başlattık.

SORUNLAR REKLAMLA ÖRTÜLÜYOR

Ekonominin tüm kademelerinde artık dayanılmaz sıkıntı ve sorunların olduğu ülkemizde asıl konuşulması gerekenler konuşulmuyor. Genelde olduğu gibi yerel ölçekte Çayırova ilçemizde de sorunlarımız ve sıkıntılarımız yerine reklam ve piar çalışmaları daha çok öne çıkıyor’ ifadelerini kullanan Aksu, ülkemizde insanımızın bunca sorunu varken iktidar gündemi meşgul ederken, Çayırova ilçemizde de aynı anlayış vatandaşın sorun ve sıkıntılarını görmezden gelmektedir.

GELİN EL ELE VERELİM

Kısa süre önce Saadet Partisi Genel Merkezimiz, vatandaşın yaşadığı geçim sıkıntısını siyasetin ve ülkenin gündemine taşımak adına ‘Geçim İttifakı’ adından bir farkındalık kampanyası başlattı. Bizlerde Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı olarak bu çalışmayı Çayırova ilçemizde başlattık. Buradan tüm siyasilere ve vatandaşlarımıza sesleniyorum. ‘Gelin milletimizle el ele verelim, halkın gerçek gündeminde buluşalım. Geçim ittifakından başka hiçbir şey konuşmayalım. Hepimizin derdi geçim derdi. Gündemi oyalayan gereksiz tartışmalara ve yerel ölçekli ‘vatandaşın kaynaklarıyla yapılan kişisel reklam’ algılarına prim vermeyelim.

HEPİMİZİN DERDİ GEÇİM DERDİ

‘Geçim İttifakı’ farkındalık kampanyası çalışmaları kapsamında Çayırova ilçemizde bir dizi çalışmalara başlattık. Vatandaşımıza, esnafımıza, sanayicimize, toplumun tüm kesimlerine giderek onları dinleyeceğiz ve asıl meselenin seçim değil geçim derdi olduğunu anlatacağız. Görüşü ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızı ‘Geçim İttifakı’na davet ediyoruz’ açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.