Akse'ye Emniyet Müdürlüğü

Akse'ye Emniyet Müdürlüğü

 Şekerpınar’da Kaymakamlık binası içerisinde bulunan Emniyet Müdürlüğü’nün yeri belli oldu. Alınan bilgiye göre Kaymakamlık binası içerisinde...

 

Şekerpınar’da Kaymakamlık binası içerisinde bulunan Emniyet Müdürlüğü’nün yeri belli oldu. Alınan bilgiye göre Kaymakamlık binası içerisinde bulunan ilçe Emniyet Müdürlüğü, Akse Mahallesi’ne yapılacak. Akse Mahallesi 526 Sokak üzerine yapılması planlanan müdürlük yeri için çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. Emniyet Müdürlüğü binasının inşaatına yakın zamanda başlanacağı öğrenilirken, bina için ayrılan alanın yeterli olup olmayacağı ise şimdiden sorgulanmaya başlandı.

DARISI DİĞER BİRİMLERE

Emniyet Müdürlüğü içerisinde bulunması gerekli olan lojman, otopark, sosyal tesis gibi özelliklerin, ayrılan alana sığmayacağı konuşuluyor. Çağdaşkent Menderes Mescidi ile Çağdaşkent Kontları arasındaki alana yapılacak olan Emniyet Müdürlüğü çalışmaları devam ederken, vatandaşlar, Kaymakamlık’ta bulunan diğer birimlerin de Emniyet Müdürlüğü gibi halkın rahat ulaşım sağlayabileceği bölgelere taşınması gerektiğini ifade ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.