Akşener hazırlığını  yüz yüze konuştular

Akşener hazırlığını yüz yüze konuştular

İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda yönetim kurulu üç dört ay aradan sonra ilk kez yüz yüze toplandı. Gündemde mart sonu, nisan başı gibi Gebze’ye gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için karşılama ve program da yer aldı

Avukat Burak Uluköylü başkanlığındaki İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda yönetim pandemi koşullarından ötürü üç dört aydır online toplantılarda bir araya geliyordu. 01 Mart’tan itibaren geçerli esnelemeler sonrası toplantı aylar sonra yeniden yüzyüze gerçekleşti.

MART SONU VEYA NİSAN BAŞI

Toplantının gündem maddelerini pandemi koşullarında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programları, olası bir erken, baskın seçime önlem olarak sandık görevlileri, mahalle başkanlarının güncelleştirilmesi ve üye çalışmaları ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Gebze ziyareti oluşturdu.

EN İYİ ŞEKİLDE HALKLA AĞIRLAYACAĞIZ

Başkan Uluköylü, Akşener’in mart sonu veya nisan başında Gebze’yi ziyaret edeceğini söyledi. Yönetim kurulu toplantısında tarihi henüz netleşmeyen ziyarette Akşener için nasıl bir program yapılacağına dair detaylar konuşumdu. Uluköylü liderleri Akşener’i Gebze’de en iyi şekilde ağırlayıp halkla buluşturacaklarını kaydetti.

toplanti-022.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.