Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Size kazanç getirecek bir proje veya iş teklifi alabilirsiniz. İş...

 

Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Size kazanç getirecek bir proje veya iş teklifi alabilirsiniz. İş hayatınız ve çalışma ortamınızla ilgili beklenmedik, sürpriz bir takım gelişmeler yaşanabilir.

Yalnız bu hafta birlikte iş yaptığınız kişilerle ani kavgalardan, çatışmalardan uzak durmanızda yarar var. İş ile ilgili lütfen öfke ile kalkan zarar ile oturur sözünü unutmayın. Sürpriz, sıra dışı beklenmedik bir iş teklifi veya sürpriz ile karşılaşabilirsiniz. Değerlendirmenizde yarar var. Çünkü ucunda güzel kazanç elde edebilirsiniz. İş ortamınızda bir süredir yapmayı hedeflediğiniz düzenlemeleri yapabilir, gündelik hayatınızı düzene oturtmak için harekete geçebilirsiniz. İş ve çalışma koşullarında daha özgür, daha bireysel ve daha korkusuzca harekete geçebilecek, riskler alabileceksiniz. Ödüllerde alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.