Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 26 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Tatil planları yapma ve tatile çıkmak için...

 

Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 26 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Tatil planları yapma ve tatile çıkmak için harika zamanlar! Eşinizin yakın akrabaları, kardeşleri ile ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir.

Bunun yanı sıra hukuksal konularda özellikle daha rahat bir şekilde anlaşma sağlayabilirsiniz. Özellikle tanıtım, reklam, medya, iletişim, pazarlama konularında maksimum fayda sağlayabileceksiniz. Statü sahibi önemli kişilerden güzel destekler alabilirsiniz. Akrabalarınızla da daha uyumlu ilişkiler kurabileceksiniz. Bu hafta Jüpiter/Plüton etkileşimi ile de kendi sınırlarınızı aşmak, psikolojik olarak kendinizi iyileştirecek bir değişim dönüşüm yaşamak için harika bir hafta olacaktır. Hafta boyunca kendinizi biraz baskı altında hissedebilirsiniz. İşte bu baskı altında yakın çevrenize, komşularınıza, kardeşlerinize, iletişim içinde olduğunuz kimselere karşı daha nazik ve kibar olmalısınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.