Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İş hayatında parlama, mücadele, efor, stres dönemi...

 

Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İş hayatında parlama, mücadele, efor, stres dönemi başlıyor. Gözünüz korkmasın! Çok daha fazla çalışacak, fakat yaptıklarınızla çok daha fazla dikkat çekeceksiniz.

İş ve kariyerinizle ilgili hedeflerinize ulaşmanıza az kaldı. Mars sizi bu konularda yükseltecek. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sizlere zaferler kazandıracak. Rahatlıkla yöneticilerinizin dikkatini çekeceksiniz. Mars sayesinde sürpriz ve beklenmedik iş teklifleri, terfiler, projeler gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerden destekler görebileceksiniz. Bu hafta Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca iş ve kariyerinize ilişkin konularda daha hızlı ve çabuk bir şekilde organize olabilecek, konuları daha kolay idare edebileceksiniz. Terfiler, yükselmeler sizleri bekliyor olacak. İş arayanlar ise bu süreçte rahatlıkla iş bulabilecekler!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.