AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

Hafta başlarken gizlilik ve arka planda gerçekleşen bazı konuların gündeme gelmesi dikkat çekiyor olacak. Çalışma ortamınız ya da eski problemli ilişkileriniz...

Hafta başlarken gizlilik ve arka planda gerçekleşen bazı konuların gündeme gelmesi dikkat çekiyor olacak. Çalışma ortamınız ya da eski problemli ilişkileriniz ile ilgili gizli saklı konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle gizli konuşmalar ve söylemler problem yaratabilecek noktaya gelebilir. Bu hafta aşk ve ilişkiler konusunda aktif bir süreç sizleri bekliyor olacak. Mücadeleden ve elde etme hırsından asla vazgeçmeyeceksiniz.

İlişkinizi elde tutmak adına her türlü riski göze alabilecek davranışlar sergileyebilirsiniz. Duygusal anlamda gerginliğiniz artabilir. Bu anlamda hafta ortasına dikkat etmelisiniz. Bekâr olanlar için bu hafta aşkı kendinize çekebileceğiniz sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Hafta sonu maddi projeleriniz ve harcamalarınız gündeme gelebilir. Maddi anlamda gelirleriniz artarken gideriniz ve harcamalarınızda bir o kadar fazla olacaktır. Partneriniz ile ortak bazı kazanımlarınız var ise bunlarla ilgili yol ayrımları veya farklı tanımlamalar söz konusu olacaktır.

Haftanın Mottosu:

İki türlü insan vardır. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine pay çıkaranlar. Sen hep birinci grupta yer alıp çalışmayı seç. Çünkü bu grupta diğerinden daha az rekabet vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.