AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

Haftaya kariyerinizdeki önemli oluşumların ve başarıların hayatınıza yansıması ile başlayabilirsiniz. Kariyer ve toplumsal statünüzle ilgili değiştirmek,...

Haftaya kariyerinizdeki önemli oluşumların ve başarıların hayatınıza yansıması ile başlayabilirsiniz. Kariyer ve toplumsal statünüzle ilgili değiştirmek, geliştirmek istediğiniz her konuyu başarılı bir şekilde sonuçlandırabileceksiniz. Başarılı iletişim modelleri ve işbirlikleri ile önemli yenilikleri başlatabileceksiniz.

İlişkilerdeki başarılı iletişiminizin sizi kariyerinizde önemli noktalara taşıdığını görüyor olacaksınız. 13 Kasım tarihine dikkat! Maddi kazanımlarınızla ilgili bazı problemlerle uğraşmanız ve çözümlemeniz gereken sorunlarla yüzleşebilirsiniz. Borçlarınız ve alacaklarınız arasındaki dengede sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Beklentiniz olan bazı kredi ve finansal hukuki süreçlerinizde de sıkıntılı durumlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu problemleri çok büyütmeyin. Fırsatlar aslında oluşan krizlerin içerisinde gizlidir. İkna ediciliğiniz ve iletişim yönünüzle sonucu sorunsuz bir şekilde elde ediyor olacaksınız. Hafta sonuna doğru kendinizi daha zinde hissetmek adına gelen seyahat tekliflerini geri çevirmeyin ya da hafta sonu kendinize eğlenceli bir seyahat organizasyonu hediye edebilirsiniz.

Haftanın Mottosu:

“Önce "farkı" yaratırsın, sonra da "fark" yaratırsın.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.