AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

Haftaya enerjiniz çok yüksek başlayabilirsiniz. Sosyal çevreniz ve ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olayların bu denli hızlı gelişmesi sizi yorabilir...

Haftaya enerjiniz çok yüksek başlayabilirsiniz. Sosyal çevreniz ve ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olayların bu denli hızlı gelişmesi sizi yorabilir ama çabuk sonuçlanması da bir o kadar memnun edebilir. Seyahatleriniz, eğitimleriniz, ticari ve yurt dışı bağlantılarınız önem kazanabilir ve bu alanlara daha çok vakit ayırmak durumunda kalabilirsiniz.

7 Kasım tarihinden itibaren gizli kalmış bazı oluşumlara dikkat etmeniz gerekebilir. Hafta ortasından sonra ailenizden gizlediğiniz bazı olayların açığa çıkması sizde gerginlik yaratabilecek noktaya gelebilir. Hafta sonuna doğru sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizi iyileştirebilir ve onlarla vakit geçirmeniz gereken ortak konular oluşturabilirsiniz.

Kardeşiniz veya yakın çevre dostlarınızdan sizinle konuşmayan biri varsa tekrar sizle bağlantı kurması söz konusu olabilir. Affedici olmak inanın size iyi gelecektir. Aranızda buzlar eriyebilir. Daha sevgi dolu ve anlayışlı olmak ilişkilerinizi düzeltirken size de motivasyon sağlayacaktır.

HAFTANIN MOTTOSU:

“Savaşçı sevdiği şeyi yarım bırakmaz; savaşçı yaptığı şeyde sevgiyi bulur…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.