AKP’lilerin gündemi Gezi Parkı

AKP’lilerin gündemi Gezi Parkı

AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nın 49’uncu İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı Gezi Parkı’nda yaşanan...

AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nın 49’uncu İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı Gezi Parkı’nda yaşanan olaylara değinerek, “Amaçları gayet açık olan bu kirli oyunlara alet olmayacağız” şeklinde konuştu.

KÖŞKER VE CİVELEK KATILMADI

Gebze Kent Kültür Merkezi’nde geçtiğimiz Cuma akşamı gerçekleştirilen AKP İlçe Teşkilatı’nın 49’uncu İlçe Danışma Toplantısı’na AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Kisbet ve Nilay Ayran, AKP Mahalle Gebze İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, AKP Mahalle Teşkilat Başkanları ve partililer katıldı. Toplantıya AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in katılmazken toplantında saygı duruşunda bulunulmadı ve istiklal marşı okunmadı.

GEZİ OLAYLARINI ANLATAN CD İZLETİLDİ

Toplantında AKP Genel Merkezi tarafından hazırlanan ve Gezi Olaylarını anlatan film izlettirildi. Ardından AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı bir konuşma yaparak, ülke ve bölge gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gezi Parkı olaylarına değinen Kaflı, “Gezi Platformu’nun da bir görüşme sonrasında yaptığı açıklamadan anlıyoruz ki bunlar ülkede güzel ve iyi şeyler olmasını istemiyorlar. Bizler bu kirli tezgâha alet olmayarak kirlik oyunlara gelmeyeceğiz” dedi.

MISIR HALKININ YANINDAYIZ

Mısır’daki askeri darbeye de değinen Kaflı, “Bu askeri darbeyi kınıyor ve Mısır halkının yanında olduğumuz belirtmek istiyorum. Mahalle toplantılarımıza devam ediyor ve üyelerimizi ziyaretler yapmaya başlayacağız” dedi. Toplantıya Mahalle başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları da birer konuşma yaptıktan sonra basına kapalı olarak devam edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.