AKP’liler Temcilcilerini mutlu gününde yalnız bırakmadı

AKP’liler Temcilcilerini mutlu gününde yalnız bırakmadı

  AKP Gebze Teşkilatı Cumhuriyet Mahallesi AKP Mahalle temsilcisi Metin Aksu'nun düğününde bir araya geldi Geçtiğimiz pazar günü yapılan düğün...

 

 

AKP Gebze Teşkilatı Cumhuriyet Mahallesi AKP Mahalle temsilcisi Metin Aksu'nun düğününde bir araya geldi Geçtiğimiz pazar günü yapılan düğün merasimine yoğun ilgi gösteren AKP ailesi; genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek; başbakanın öğüdünü hatırlattı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından kıyılan nikâhın;  şahitliğini AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Kisbet ve Belediye Başkan aday Adayı Yasemin Özdemir yaptı.

 

ÖMÜR BOYU MUTLULUK DİLENDİ

 

İlçe Başkanı Kaflı; Büyük Ak Parti Ailemizin bir ferdi olan AKP Cumhuriyet Mahallesi Başkanı Metin Aksu'nun mutlu gününde yanında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; yeni evli çiftelere de ömür boyu mutluluklar diledi. Cumhuriyet Mahalle Başkanı Metin Aksu’yu; AKP Gebze İlçe Başkanı, İlçe SKM Başkanı, İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik kolları Başkanları, Belediye Başkan aday adayları, Ak Gebze'nin Mahalle başkanları ve çok sayıda ak partili yönetici katılarak  genç çifte tebriklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.