AKP’liler 15 Temmuz anma etkinliğine katılmadı

AKP’liler 15 Temmuz anma etkinliğine katılmadı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri münasebetiyle Gebze Şehitliği’nde gerçekleştirilen anma programına AKP’den hiçbir ismin katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Şehitlik ziyareti programına Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Hasan Aslan,  İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu,  CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü,  Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri,  Şehit ve Gazi derneklerinin temsilcileri, kıymetli şehitlerimizin değerli aileleri ve Gebzeli vatandaşlar katıldı.

 

KABİRLERİNE ÇİÇEKLER BIRAKTILAR

Ülkemizin bekası, milletimizin huzur ve güvenliği uğrunda görevleri başında can veren tüm şehitlerimiz ve merhum gazilerimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi. Daha sonra Kaymakam Mustafa Güler,  beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte şehitlerimiz için edilen dualar eşliğinde kabirlerine çiçekler bıraktılar. Anma programına ne AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ne de başka bir AKP’linin katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

 

anma-2-012.jpg

 

anma-3-001.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.