“AKP’li ilçe başkanın gümrük işleri ile alakası ne?

“AKP’li ilçe başkanın gümrük işleri ile alakası ne?

CHP’nin Kocaeli eski milletvekili Salih Gün, Tavşancıl eski Belediye binasının Gümrük Müdürlüğü’ne devredilmesine sert tepki gösterdi.

Gün, “Sormak isterim AKP ilçe başkanı nerede çalışıyor gümrük işleri ile alakası ne? “diye sordu.
CHP’nin Kocaeli eski milletvekili ve kapatılan Tavşancıl Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı Salih Gün, Tavşancıl eski Belediye binasının Gümrük Müdürlüğü’ne devredilmesine sert tepki gösterdi.   
Salih Gün şunları ifade etti:
“2002 yılından itibaren Dilovası’na gelen 3 belediye başkanının döneminde Tavşancıl belediye binası gümrüğe satılmak isteniyor  başka alternatiflere bina hasarlı uygun değil bilgisi veriliyor 10 yıl atlatılıyor.  3.  dönem AKP ilçe başkanının dayatmacılığı ve meclis kararı ile gümrüğe verildi. Hani bina depreme dayanıklı değildi?  10,12 bölgeden alınan numuneler ne çıktı. Sayın yönetim kurulu temsilcileri mecbur değilsiniz ama nezaketen Tavşancıl halkına  bin bir güçlükle yapılan ilk göz ağrımızdı nasıl değerlendirilir denile bilinirdi. Sormak isterim AKP ilçe başkanı nerede çalışıyor gümrük işleri ile alakası ne?   
BİR GÜN BU MİLLET BU ZİHNİYETİ SATACAKTIR
Bu bina için Tavşancılın yararına birçok öneri olabilirdi. AKP zihniyeti satmak yönetmek 2002 den itibaren Tavşancıla tuğla üstüne tuğla koyamayanlardan yıllardır bıraktığımız arsalar arabalar binalar bir bir satılıyor. Elbet bir gün bu millette bu zihniyeti satacaktır”. *Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.