AKP'li Büyükşehir’in itirazı yargıdan döndü

AKP'li Büyükşehir’in itirazı yargıdan döndü

AKP zihniyetinin rant projesi Mermerciler Fuarı’na dair Gebze’de CHP birbirine girdi. Bu zafiyeti güle oynaya izleyen AKP o karara itiraz etti ama neyse ki CHP’ye rağmen, yargıdan döndü. CHP’de iş yapanlar ise her zamanki gibi unutuldu, sessiz

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Örgütü’nde taban, Aziz Nesin hikayelerini anımsatan “iç çatışmalara”gebe. Mermerciler Fuarı meselesinde keskin bir bıçakla ortadan ikiye bölünen CHP’de aleni tanımla Musa Yılmazcılar, Recep Dursuncular’a projenin asıl sorumlusu AKP olmasına rağmen, nedense AKP’ye toz kondurmadan halk ağzıyla, veriyor ayarı.

AKP’Lİ KBB’DEN İTİRAZ

BAŞVURUSU

Herkesin bir şey söylediği vakaya dair çok şey söylemesi beklenen Gebze Belediyesi’nin geçen dönemki CHP Meclis Üyesi Neşe Celep’e Yeni Haber Gazetesi telefonla ulaştı. Celep suskunluğunu bir süre daha sürdüreceğini belirtip fuara dair yeni bir şey söyledi. CHP’liler birbirini yerken projenin asıl sorumlusu, AKP ve AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi projenin iptal kararına itiraz başvurusunda bulundu.  Ancak İstanbul Bölge İdare Mahkemesi’ne yapılan başvuru ret edildi.

HENÜZ İTİRAZ ETMEDİLER

Öte yandan geçen dönem Neşe Celep’in Mermerciler Fuarı’na dair yargıya başvurmasının ardından meselenin hukuk boyutunu üstlenen geçen dönem CHP İlçe Başkan Yardımcısı Sevinç Duygu Öner’den edinilen bilgiye göre KBB’nin projeyi hayata geçirebilmek için itiraz edeceği bir üst yargı mercii Danıştay. Yine Öner’den edinilen bilgiye göre henüz başvuruda bulunmadı. Ancak CHP’de mevcut kavganın sürmesi durumunda bir fırsatçılık daha yapıp Danıştay’a da başvurmasına olasılık veriliyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.