AKP’de tedbirli bayramlaşma

AKP’de tedbirli bayramlaşma

AKP Kocaeli İl Başkanlığı, Pandemi nedeniyle Kurban Bayramı’nda video konferans yoluyla bayramlaşacak. Milletvekilleri ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın da teşkilat bayramlaşmalarında yer alacak.

AKP İl Başkanlığı, Pandemi nedeniyle Kurban Bayramı’nda  video konferans yoluyla bayramlaşacak. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, internet üzerindeki online buluşmanın bayramın 2.günü olacağını açıkladı. Aynı gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilçe başkanlıkları bayramlaşma programları da gerçekleşecek. Milletvekilleri ile Kocaeli Büyükşehir  Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın  da teşkilat bayramlaşmalarında yer alacak.

VİDEO KONFERANSLA

AKP Kocaeli’de pazartesi günü yapılan haftalık yönetim kurulu toplantısında bayramlaşma programı belirlendi. Buna göre Pandemi nedeniyle bu bayram da yüz yüze bayramlaşma olmayacak. Kurban Bayramı 31 Temmuz Cuma günü başlayıp, 3 Ağustos Pazartesi günü sona eriyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, internet üzerinden online bayramlaşma programını bayramın 2.günü olan 1 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirecek. Aynı gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilçe başkanlıkları bayramlaşma programı da olacak. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı bayramlaşma programı saat 11.00’de, İlçe Başkanlıklarının bayramlaşma programları saat 12.00’de başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında il başkanlıkları ile yapılacak bayramlaşma programı ise saat 14.30’da olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ile Milletvekilleri de programlara katılacak.

BİRBİRİMİZİ ARAYALIM

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yüz yüze bayramlaşmayı özlediklerini belirterek şöyle dedi: “Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramında da Pandemi nedeniyle bayramlaşmayı video konferansla yapacağız. Açıkçası yüz yüze bayramlaşmayı, hep birlikte kucaklaşmayı çok özledik. Şimdilik bunu gerçekleştiremiyoruz ama güzel günlerin yakın olduğuna inanıyorum. Bu süreçte tedbiri elden bırakmadan, sağlık  çalışanlarımızın özverisine destek olarak, birlik ve beraberlik içinde bu salgından kurtulacağız. Bayramda bir araya gelemiyor olsak da, birbirimizi aramayı ihmal etmeyelim. Teşkilat üyelerimiz de bunu ihmal etmesin. AK Parti çok büyük bir aile. Aramızdaki sevgi ve muhabbeti, çok önemli günleri yaşadığımız bu bayramda telefonla da olsa sürdürelim. Birbirimizle gönül bağlarımızı pekiştirelim. Bu vesile ile şimdiden milletimizin ve tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi. Öte yandan video konferans programları dışında il ve ilçe yönetimleri geçen bayram olduğu gibi bu bayramda da istişare üyeleri başta olmak üzere 20 bin partiliyi telefonla arayarak, bayramlarını kutlayacak.

PROGRAM

11.00 İL BAYRAMLAŞMASI: İl Başkanı, İl Kadın Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanı, Ana Kademe İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri.

12.00 İLÇE BAYRAMLAŞMALARI: İlçe Başkanı, İlçe Kadın Kolları Başkanı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Belediye Başkanları,  Belediye Meclis Üyeleri. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.