AKP’de Özdemir görevi devraldı

AKP’de Özdemir görevi devraldı

AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları’nda yeni başkan Baki Özdemir görevi devraldı. AKP İl Gençlik Kolları’nda Başkan Emre Kahraman yaş haddi nedeni ile görevi bırakmıştı.

Bir süredir boş olan İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na geçtiğimiz cuma günü Gölcük ve KBB   Meclis Üyesi Baki Özdemir atandı. Görevlendirmenin yapılması sonrası AKP Kocaeli İl Binası önünde devir teslim töreni yapıldı.

Törene Emre Kahraman ve Baki Özdemir’in yanı sıra AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Başiskele Belediye  Başkanı Yasin Özlü, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kadın Kolları İl Başkanı Yasemin Özlü, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, eski İl Başkanı ve Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Gençlik Kolları Başkanları, önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı.

 

SON DEĞİL BAŞLANGIÇ

 

Özdemir törende yaptığı konuşmada, “Özdemir “24 Temmuz Cuma günü ülkemiz tarihinin en önemli günlerinden biri olan Ayasofya’nın   ibadete açıldığı gün İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafıma tebliğ edildi. Teşkilatımızdaki heyecan ve mutluluk bizi etkilemiştir. Kocaeli’nin 472 mahallesinde adım atılmadık yer bırakmayacağız. Kocaeli gençliği bulunduğu her ortamda örnek gösterilen bir gençliktir. Gençler dik durdukça bizi kimse yolumuzdan çeviremez diyen bir liderin gençliğiyiz. Gençliğimizin en önemli yıllarını Recep Tayip Erdoğan’a denk getiren Rabbim'e şükürler olsun. Bunun bir son değil bir başlangıç olduğuna inanıyoruz. Sağ olun var olun. Allah’a emanet olun”  dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.