AKP mahalle çalışmalarına ağırlık verdi

AKP mahalle çalışmalarına ağırlık verdi

 AKP Darıca geçtiğimiz gün 14 mahalle başkanı ile olağan aylık istişare toplantısını gerçekleştirdi. İlçe teşkilatında gerçekleştirilen...

 

AKP Darıca geçtiğimiz gün 14 mahalle başkanı ile olağan aylık istişare toplantısını gerçekleştirdi. İlçe teşkilatında gerçekleştirilen toplantıya AKP Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık'ın yanı sıra, Teşkilatlanma başkanı Sezai Ata'da katıldı. Toplantının gündeminde gerek genel, gerek yerel seçimlerle alakalı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıdan sonra bir açıklama yapan ilçe başkanı Bıyık; "14 Mahalle başkanlarımızla eksiksiz bir şekilde aylık olağan toplantımızı gerçekleştirdik. Gerek genel gündem, gerekse yerel seçimlerle alakalı fikir alış verişinde bulunduk" diye belirtti.

İSTİFALAR YERİNE YENİ ATAMLAR

AKP Çayırova İlçe teşkilatında ise geçtiğimiz günlerde meclis üyeliği için istifa eden mahalle başkanlarının yerine, yeni mahalle başkanlarının atamaları gerçekleştirildi. AKP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, İlçe  SKM başkanı Orhan Keskin teşkilatlanma Başkanı Yasar Doğan, Tanıtım ve Medya Başkanı Mahmut Atlı  halkla ilişkiler Başkanı İsrafil Kanbul, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanlarının katılımıyla ilçe teşkilatında kahvaltılı tanıtım toplantısı yapıldı.

BAŞKAN ÖZMEN, TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kahvaltılı tanıtım toplantısının ardından AKP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen yeni atanan mahalle başkanlarına tek tek mazbatalarını vererek yeni görevlerinde basarılar diledi. İlçe Başkanı Özmen, konuşmasına; “Gecesini gündüzüne katarak  bu zamana kadar yaptıkları özverili çalışmalarından ötürü meclis üyeliği için istifa eden mahalle başkanlarıma teşekkür ediyor ve yeni görev alan arkadaşlarıma da hayırlı olsun diyorum.”dedi. Atamalar sonucunda Çayırova Atatürk Mahallesi’nde Tamer Toplu’nun yerine, Abdurahman Çapan, Yeni mahalle’de Bilal Toruk’un yerine Hüseyin Ünler, Şekerpınar’da Cengiz Kudu’nun yerine Davut Aydemir, Cumhuriyet Mahallesi’nde Şakir Sarı’nın yerine Ufuk Aktemur atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.