AKP ilde 5 istifa

AKP ilde 5 istifa

 AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu. Teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgi veren...

 

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu. Teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgi veren Mahmut Civelek, pazar günü bir temayül yoklamasının yapılabileceğini ve bunun yarın yapılacak il başkanları toplantısında netleşeceğini kaydetti. Civelek, ilçe belediye başkanlıkları için temayüllerin 8-9 Kasım’da gerçekleştirileceğini söylerken, belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için 5 il yöneticisi de istifalarını sundu.

BİR AVUÇ İNSAN

Kent Bayramlaşması’na değinen Mahmut Civelek, alternatif bayram kutlaması yapanlara göndermede bulunarak, “Valimiz, büyükşehir belediye başkanı, bürokratlar ve halk Kent Bayramlaşmasındaydı. Tek kişilik dernekler ve CHP’nin öncülüğünde yapılan bayramlaşmada halk yoktu. İki tane birer kişiden oluşan dernek ve CHP’nin aday adaylarından oluşan bir avuç insan vardı. Hemen bayrama fitne koymaya çalışıyorlar. Kendilerini ötekileştiren ve milletten kopmanın zihniyetidir bu” dedi.

BUGÜN İSTİFA EDİYORLAR

17 Ekim’in partinin Kocaeli teşkilatlarının kuruluş yıldönümü olduğunu söyleyen Civelek, partinin kurucularına ve hizmet edenlere teşekkür etti. Perşembe ve Cuma günü il başkanlar toplantısı yapılacağını söyleyen Civelek, hafta sonu bir temayül yapılabileceğini kaydetti. Civelek, temayülü yapılmasına karar verilmesi halinde il danışma toplantısı ile birlikte yoklamayı yapabileceklerini kaydetti. Civelek, “Dilovası, Körfez ve Karamürsel ilçe başkanlarımız Çarşamba günü saat 13.30’da ilçe başkanları istifalarını verecek” dedi

 BALCILAR VAZGEÇTİ

 

Toplantıda il yönetim kurulunda yönetimden istifa eden Şevki Demirci, Orhan Pala, Enver Alçık, Tuğba Şensoy ve Semra Ertuğ yönetime veda etti. Şevki Demirci ve Orhan Pala Çayırova Belediye Başkan aday adayı olurken, Tuğba Şensoy Gebze, Enver Alçık Körfez, Semra Ertuğ ise Kartepe’ye belediye meclis üyesi aday adayı olacak. Daha önce Çayırova Belediye Meclis üyeliği için istifa edeceğini açıklayan Ayşin Balcılar ise bu kararından vazgeçti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.