AKP genel başkan yardımcısı İSU’da inceleme yaptı

AKP genel başkan yardımcısı İSU’da inceleme yaptı

  AKP Genel Başkan yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) İSU Genel...

 

 

AKP Genel Başkan yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) İSU Genel Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu.

 

SU VE KANALİZASYON İDARELERİ İHTİSAS KURUMLARI

KBB Başkan Danışmanı Ömer Polat ile İSU Genel Müdür yardımcıları ile Daire Başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette Genel Müdür İlhan Bayram, Kurumun 2004 yılında sorumluluk alanının genişleme süreci ile yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Su ve Kanalizasyon İdareleri’nin ihtisas kurumları olduğunu ifade eden Genel Müdür Bayram, yeni yapılanacak olan Büyükşehir Belediyeleri ile su ve kanalizasyon idarelerinin iyi planlama yapmaları gerektiğini anlattı.

 

SCADA İLE ALO 185 ÇAĞRI MERKEZLERİ

 

İSU Genel Müdürlüğü’nün teknolojik yatırımlarından olan Scada Merkezi ile 7 gün 24 saat faaliyet gösteren Alo 185 Çağrı Merkezini de Başkan adayı Uğur’a gezdiren Genel Müdür İlhan Bayram, Türkiye’de ilk olarak yaptıkları Atıksu Scada Merkezi ile atıksu ve yağmursularının tek merkezden kontrol altına aldıklarını anlattı. Alo 185 Çağrı Merkezinin vatandaş ile bağlantıda önemli hizmet verdiğini de aktaran Genel Müdür, bu merkezlerin problemlerin giderilmesinde ve vatandaşa kolaylık sağlamada önemli fonksiyonu olduğunu da kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.