AKP Gebze'de yönetim açıklandı

AKP Gebze'de yönetim açıklandı

AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar bugün bir bası toplantısı düzenledi. İlçe binasında düzenlenen basın toplantısında 25 kişilik yönetim kurulu...

AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar bugün bir bası toplantısı düzenledi. İlçe binasında düzenlenen basın toplantısında 25 kişilik yönetim kurulu toplantısını kamuoyuna tanıtan Ayar, hedeerini açıkladı. İrfan Ayar yaptığı açıklamada, “Kongre sürecinin ardından atamayla genel merkez bu görevi bize verdi. Uzun bir çalışma sonrası yönetim kurulu oluştu ve genel merkez onayladı. AK Parti Ailesi, 10 Milyonu aşkın üyesiyle beraber dünyanın en büyük siyasi organizasyonu. Bunun ferdi olmak hepimize gururu ve şeref veriyor.

Bunun bir de yükü var. Gebze’den 20’nin üzerinde yönetim kurlu oluşturulabilir ama sayı belli. İlçe yönetimiyle mahalle teşkilatları arasında hiçbir fark yok. Yolumuz uzun yükümüz ağır. Bizi bekleyen çok önemli seçimler var. Dolaysıyla çok çalışmamız lazım. Artık Yüzde 49 ile iktidar olunmuyor, 50+1 lazım. Gece gündüz çalışmak zorundayız. Bu çalışmayı yaparken, kurucusu Recep Tayyip Erdoğan sahibi millet olan partimizi yukarılara taşımak için gayret içinde olacağız. Teşkilatlarımızı eğiteceğiz, dava şuurunu geliştireceğiz.

TEŞKİLATLAR EĞİTİMDEN GEÇECEK

İlk olarak Teşkilat eğitimi yaparak teşkilatlarımızı eğitip, mahalle koordinasyon toplantıları yapacağız. Her mahallemizde bu toplantılar ayrı ayrı gerçekleştirilecek. Millet ile olan bağımızı hiçbir zaman koparmayacağız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturundan hareketle üzerimize düşeni yapacağız, STK’ları da ihmal etmeyeceğiz.  Burası sanayi bölgesi. İstihdam ve sanayicilerin sorunları noktasında da üzerimize düşeni yapacağız. Hep birlikte ayrım olmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Teşkilatlarımızı hiçbir zaman göz ardı etmeden, herkese eşit mesafede olacağız.” dedi.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

İrfan Ayar yaptığı açıklamanın ardından ilçe yönetim kurulunu açıkladı. AK Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor; İrfan Ayar, Selamet Güner, Serkan Özgenç, Murat Yelek, Mahmut Yandık, Hanife Aydın, Mustafa Önal, Hasan Özdemir, Mustafa Demir, Yurdanur Tokum, Enes Yaylak, İrfan İrtegün, Tufan Şahinkesen, Sefa Aydın, Ebru Şınık, Yavuz Kuş, Emrullah Bilgin, Esra Albayrak, Zeynep Arktın, Mehmet Ceylan, Hakan Kaplaner, Samet Özçe, İlhan Tuğrul, Hüseyin Karadeniz, Samet Özçelik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.