“AKP Gebze ilçe teşkilatını kınıyorum”

“AKP Gebze ilçe teşkilatını kınıyorum”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Ak Parti Mahalle Teşkilatı’nda gerçekleşen toplantıda Türk bayrağını masa örtüsü olarak kullanılmasına tepki gösterdi.

Seçim İşleri Başkanı Enes Yaylak'ın Başkanlığında, Ak Parti Gebze Belediyesi meclis üyesi Hasan Soba, Ak Parti Gebze İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Önal ve seçim işleri başkan yardımcılarının katılımıyla Arapçeşme Mahallesi Sandık Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda masa Türk bayrağının masa örtüsü gibi kullanıldığını ifade eden CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Her fırsatta kendinden olmayanı çeşitli terör örgütleri ile ilişkilendiren, vatan, bayrak sevdasını edebiyattan öteye geçiremeyen AKP hükümeti, teşkilatlarına yeteri eğitimi verememiş sanırım.

“MİLLİ DEĞERLERİMİZ HEPİMİZİN KUTSALI”

Seçim hazırlığı diye toplantı yapılan masada bayrağımız bir masa örtüsü olarak kullanılıyor. Milli değerlerimiz hepimizin kutsalı. Hele ki uğruna milyonlarca vatan evladını şehit verdiğimiz bayrağımız. Bu davranışlarını kendilerine yakıştıramamakla beraber AKP Gebze ilçe teşkilatını kınıyorum” dedi.

Haber: Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.