AKP Gebze Gençlik’te  8 Mart hazırlığı başladı

AKP Gebze Gençlik’te 8 Mart hazırlığı başladı

AKP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş gazetemizi ziyarette farkındalık yaratacak etkinlikleri hayata geçireceklerini, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne yönelik hazırlıklara başladıklarını söyledi

2020 yılının aralık ayının ikinci yarısında AKP Gebze Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Enes Altuntaş, gazetemizi ziyarette gençlik kolları olarak farkındalık yaratacak etkinlikleri hayata geçireceklerini söyledi.

enes-altuntas-4.jpg

Altuntaş bu anlamda iki ay sonraki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne dair etkili ve günün özüne uygun bir program hazırlayacaklarını kaydetti.

GENİŞ HEYETLE

 

yonetim-016.jpg

Altuntaş’a ziyaretinde Teşkilat Başkan İbrahim Yılmaz ve Tanıtım ve Medya Başkanı Samet Albayrak ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Aysun Yılmaz, Cem Yıldız, Faruk Demirtaş ve Mücay Şen eşlik etti. Heyet gazetemiz genel yayın yönetmeni Ahmet Zeki Ayar tarafından ağırlanırken Başkan Altuntaş, Ayar ile birlikte arkadaşımız Aktan Uslu’nun sorularını yanıtladı. (Detaylı haberi önümüzdeki süreçte)

 

yonetim-2.jpg

Enes Altuntaş ve beraberindekiler önümüzdeki pazar günü kutlanacak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve akabindeki 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle tebriklerini de iletti. (Haber Merkezi)

 

yonetim-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.