“AKP dolanlarla milleti inletiyor”

“AKP dolanlarla milleti inletiyor”

 Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) öncülüğünde 26 ilde gerçekleştirilen ‘Milli Kahramanlarımız ve Millet Olma Şuuru' konulu panelin ikincisi Sabancı...

 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) öncülüğünde 26 ilde gerçekleştirilen ‘Milli Kahramanlarımız ve Millet Olma Şuuru' konulu panelin ikincisi Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu panelde BTP Genel Başkanı Haydar Baş'a,  Prof. Dr. Ünal Emiroğlu, Prof. Dr. Ömer Saracoğlu, Prof. Dr. Ömer Eğercioğlu, Sabiha Karamusta, Selim Kotil, Dr. Abdullah Terzi, Dr, Ahmet Hamdi Kepekçi, M. Emin Koç, Dr. Nuri Kaplan, Harun Kayacı, Baykal Bozdemir, İlahiyatçı Yazar Müslüm Karabacak katıldı.

 


İSLAMIN İÇİNİ BOŞALTIYORLAR
Panele katılan isimleri ortak noktada buluşturan nokta, son günlerin sıkça tartışılan konusu olan Barzani'nin Diyarbakır ziyareti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tutumu oldu. Salona epey geç bir vakitte gelen Prof Dr. Haydar Baş Grup Nefes'in müzik şöleni ardından konuşmasına başladı. Baş,  “Biz imanımızdan dolayı buradayız. Biz de bu yoldayız diyenlere hodri meydan diyoruz. Parazit yapan bağırsak kurtları, halk arasında fitneye neden olanlardır. Bu fitneye son verecek ve beni konuşturmayacaksınız. Bunu alevi sözü denir bundan da dönüş olmaz” dedi. Prof. Dr. Haydar Baş,  “AKP'ye oy verenler ve AKP dinlemiyor. Yalanlarla ve dolanlarla milleti inletiyorlar” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.