AKP Dilovası yeni ilçe yönetimi açıklandı

AKP Dilovası yeni ilçe yönetimi açıklandı

 AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, merakla beklenen yeni ilçe yönetimini basın toplantısı ile açıklandı. AKP Dilovası İlçe teşkilat...

 

AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, merakla beklenen yeni ilçe yönetimini basın toplantısı ile açıklandı.

 

AKP Dilovası İlçe teşkilat binasında düzenlenen tanıtım toplantısında divan kurulu üyeleri ilçe Başkanı Osman Akbulut, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık, gerçekleşen tanıtım toplantısına Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Ak Parti Dilovası kurucu belde başkanı Niyazi Tongaz, AKP İl yönetim kurulu üyeleri Ertuğrul Çırak, Hakkı Nalbant ve İsmail Demir, Belediye Başkan Aday Adayları, Meclis Üyeleri Adayları ve çok sayıda partili katıldı.

 

ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRACAĞIZ

 İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Teşkilatımız olarak yeni yönetimimizi oluşturduk. Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği adaylığı için istifa eden arkadaşlarımızın yerine yeni yönetimi kurarak 2014 Mart seçimlerinde AK Parti ailesi olarak ilçemizi yönetmeye devam edeceğiz. Teşkilat olarak yeni yönetimimiz ile belediye başkan adayımızın açıklandıktan sonra hep beraber çalışmalarımızı hızlandıracağız. Ak kadrolar olarak 2009 yerel seçimleri ile Dilovası ilçesini yönetmeye başladık ve 4,5 yılda yapılan hizmetler hepimizi gururlandırmaktadır. İlçemiz artık daha temiz, daha düzenli ve daha yaşanılabilir bir kent. Bu hizmetlerin devam etmesi için 2014 yerel seçimlerinde de Ak kadroların şehrimizi yönetmesi gerekiyor” dedi.

 

YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

 

İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetim Kamuran Şahin, Osman Fırat, Yavuz Celep, Mahmut Kocabay, Fazıl Korkmaz, Dilaver Güngör, Fevzi Karataş, İhsan Şanlı, Sürmeli Dursun, Nizamettin Sözen, Murat Dursun, Gökmen Deli, Cumali Taşdemir, Yakup Aksak, Hamza Şayir, İbrahim Karagöz, Murat Kara, Mevlüt Kaya, Feytullah Kocaman, Ali Osman Küçükkaya, Murat Güldal, Mehmet Babacan, Saim Karakaya, İbrahim Adıgüzel, Burcu Avcı, Şemsettin İnalkoç, Kübra Turan, Zeynep Gezer, Nursel Şatır 30 kişilik yeni ilçe yönetimi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.