AKP danışma  toplantısı yapıldı

AKP danışma toplantısı yapıldı

 AKP Darıca İlçe teşkilatı 15.Daraltılmış Danışma Meclisi toplantısını geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirdi. Şato Klas’da yapılan Danışma...

 

AKP Darıca İlçe teşkilatı 15.Daraltılmış Danışma Meclisi toplantısını geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirdi. Şato Klas’da yapılan Danışma Toplantısına partinin üst kademesi yoğun ilgi gösterdi. Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İl başkanı Mahmut Civelek, İl başkan yardımcıları Metin Gökçe ve Mehmet İpşiroğlu ile Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’da Danışma toplantısında yerini aldı. Toplantıda Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak, 4,5 yıllık süreçte yapılan hizmetleri sinevizyon eşliğinde teşkilat mensuplarına anlattı.

ÜZERİMİZE VAZİFE DÜŞÜYOR

Danışma toplantısının açılış konuşmasını yapan Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AKP’nin demokrasinin teminatı olduğunu belirterek, darbe dönemlerinin geride kaldığını hatırlattı. Partililere seslenen Bıyık, “Üzerimize düşen bir vazife var. Bir oy bile çok önemli. Hepimizin hedefi bir oy daha partimize nasıl kazandırırız olmalı. Bizim aday derdimiz yok, başka partilerin hesapları da bizi ilgilendirmiyor. Onlardan ziyade bizim ne yaptığımız önemli. Bir kişi tek başına hiç bir şey yapamaz ama güçlü bir yapı neler yapılabileceğini göstermektedir.” Dedi.

YÜZYILIN SEÇİMİ

AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ise, “Bu teşkilatla çok önemli başarılara imza attık. Bu seçimler yüz yılın öne önemli seçimidir. Ekonomik ve siyasi istikrarı sağlayıp, demokratikleşme adımlarını attığımız için birileri bu ülkede huzursuzluk istiyor. Halkın verdiği yetkiyle görev başında ki hükümeti yıkmak istiyorlar. Biz bunlara fırsat vermezsek uzun vadede Türkiye kazanacaktır. Olayları iyi okumak gerekiyor. Bugün bakıyoruz ki geçmişte darbecilerle birlikte olan CHP, Türkiye’de iyi işlere set koyan, karşı duran illegallerle beraber oluyor” Dedi. Aygün’ün ardından teşkilat mensupları konuşmalarını yaparken, belediye Başkanı Şükrü Karabacak, alt yapıdan üst yapıya, büyükşehir yatırımlarından hükümet yatırımlarına kadar son 4,5 yıl içerisinde Darıca’ya yapılan hizmetleri partililere anlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.