AKP Çayırova’dan 5 bin 141 üyeye ziyaret

AKP Çayırova’dan 5 bin 141 üyeye ziyaret

  AKP Çayırova İlçe Teşkilatı’nda bir araya gelerek haftalık rutin SKM toplantısını yapan AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi’nde...

 

 

AKP Çayırova İlçe Teşkilatı’nda bir araya gelerek haftalık rutin SKM toplantısını yapan AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi’nde önemli açıklamalar yapıldı. Genel Merkez tarafından kararlaştırılarak mahalle yönetimleri tarafından gerçekleştirilen üye ev ziyaretlerinde 5 bin 141 üye ziyaretinin gerçekleştirildiği açıklandı.

 

1 KASIM’DA PROGRAMLAR BAŞLIYOR

Aday adaylığı sürecinin devam ettiği şu günlerde seçim hazırlıkları AKP teşkilatlarında önümüzdeki günlerde daha da hızlanacak. AKP Çayırova SKM toplantısında açıklamalarda bulunan SKM başkanı Orhan Keskin, 1 Kasım itibariyle günlük programlara başlayacaklarını vurguladı.

 

5 AYIN PROGRAMI HAZIR

Seçim çalışmalarının 1 Kasım tarihi itibariyle günlük program düzeyinde, milletvekilleri, belediye başkanı, il genel meclis üyeleri, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları nezdinde görevlendirilen isimlerle günlük ziyaretlerin yapılacağını açıkladı. Seçim propaganda dönemi de dahil olmak üzere önümüzdeki 5 ayın tamamının gün gün, saat saat programlandığını belirten Keskin, çalışmaların program sorumlularıyla kapsamlı olarak planlandığını söyledi.

 

ADAY ADAYLARIMIZA AYNI SEVİYEDEYİZ

 

AKP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen,“Birine çok uzak, birine de çok yakın değiliz. Hepsi bizim kardeşimizdir. Bütün bireysel çalışmalarını partimiz adına yapıyorlar. Bizlerin çalışmaları da teşkilat adına yapılıyor. Rabbim aday adaylarımızın gönüllerine göre versin. Bir olur, beraber olursak kırılmaları minimize etmiş oluruz” açıklamalarıyla toplantının hayırlara vesile olması dileğiyle toplantıdan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.