AKP Çayırova’da yönetimde değişim yapıldı

AKP Çayırova’da yönetimde değişim yapıldı

 AkP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen için Teşkilatta geçtiğimiz aylarda yaşanan icra kurulu değişikliği ile baş gösteren İsmail Bulut krizinin...

 

AkP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen için Teşkilatta geçtiğimiz aylarda yaşanan icra kurulu değişikliği ile baş gösteren İsmail Bulut krizinin ardından şimdi de Belediye Meclisi üyesi olmak için istifa eden 8 yönetim kurulu üyesi sıkıntı oluşturdu. Nazmi Özmen'in teşkilat içinde en yakın adamı ve sağ kolu olarak bilinen başta Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Murat Tunç'un da aralarında olduğu, Nazmi Özmen ekibinden 8 kişi yönetim kurulundan istifa ederken, yerlerine yedekten gelenler oldu.

 İSTİFA EDENLER: Murat Tunç, Salih Ayık, Fulya Ebru Önder, Hayati Güvener, Murat Küçük, Muhammet Demirtaş, Av. Hacer Banu Çürüksulu Demir, Şenol Zıt.

 İYENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ: Ziynet Karahan, Şakir Sarı, Aslı Aslanhan, Ömer Ocak, Sezai Demirhan, Battal, Murat Kartal, Ramazan Özçelik.

 

YENİ İLÇE İCRA KURULU: Siyasi Hukuk İşleri: İsmail Ballı, Teşkilatlar: Yaşar Doğan,  Yerel Yönetimler: Zafer Kılıç, Seçim İşleri: Hüseyin Çelik, Tanıtım Medya: Mahmut Atlı, Dış İlişkiler: Erkan Ortaç, Sosyal İşler: Galip Turan, Ekonomik işler: Turan Kocagöz, Halkla İlişkiler: İsrafil Kambul, Hilmi Karaca: Mahalli ve idari işler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.