AKP Çayırova’da  mahalle başkanlarının atamaları yapıldı

AKP Çayırova’da mahalle başkanlarının atamaları yapıldı

  AKP Çayırova İlçe teşkilatında geçtiğimiz günlerde meclis üyeliği için istifa eden mahalle başkanlarının yerine, yeni mahalle başkanlarının...

 

 

AKP Çayırova İlçe teşkilatında geçtiğimiz günlerde meclis üyeliği için istifa eden mahalle başkanlarının yerine, yeni mahalle başkanlarının atamaları gerçekleştirildi. AKP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, İlçe  SKM başkanı Orhan Keskin teşkilatlanma Başkanı Yasar Doğan, Tanıtım ve Medya Başkanı Mahmut Atlı  halkla ilişkiler Başkanı İsrafil Kanbul, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanlarının katılımıyla ilçe teşkilatında kahvaltılı tanıtım toplantısı yapıldı.

 

BAŞKAN ÖZMEN, TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kahvaltılı tanıtım toplantısının ardından Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen yeni atanan mahalle başkanlarına tek tek mazbatalarını vererek yeni görevlerinde basarılar diledi. İlçe Başkanı Özmen, konuşmasına; “Gecesini gündüzüne katarak  bu zamana kadar yaptıkları özverili çalışmalarından ötürü meclis üyeliği için istifa eden mahalle başkanlarıma teşekkür ediyor ve yeni görev alan arkadaşlarıma da hayırlı olsun diyorum.”dedi. Atamalar sonucunda Çayırova Atatürk Mahallesi’nde Tamer Toplu’nun yerine, Abdurahman Çapan, Yeni mahalle’de Bilal Toruk’un yerine Hüseyin Ünler, Şekerpınar’da Cengiz Kudu’nun yerine Davut Aydemir, Cumhuriyet Mahallesi’nde Şakir Sarı’nın yerine Ufuk Aktemur atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.