AKP belediyenin elektriğini kullanıyor!

AKP belediyenin elektriğini kullanıyor!

AKP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’na kurulan seçim standının elektriğinin Gebze Belediyesi’ne ait olan reklam panosundan aldığı görüldü.  Vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Gebze’de de siyasi partiler seçim çalışmaları kapsamında 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’na seçim standı kurdu. AKP, MHP, CHP, Saadet, İyi Parti, HDP ve İşçi Partisi seçim öncesi seçim standı kurarak propaganda yapıyor. AKP Gebze İlçe Teşkilatı kurmuş olduğu seçim standının yerine bir standa daha kurdu. Eski İnönü Çamlık Parkı olarak bilinen yere stant kuran AKP Gebze İlçe Teşkilatı stant için elektriği ise Gebze Belediyesi’ne ait olan reklam panosundan aldığı görüldü.

DAHA ÖNCE DE CAMİDEN ALMIŞLARDI

15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki ilk standını kuran AKP Gebze İlçe Teşkilatı bu standın elektriğini de Çoban Mustafa Paşa Camii’nden almıştı. Camiden elektrik alımını doğrulayan AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar elektriğin kullanımı karşılığında camiye bin TL’lik bağışta bulunduklarını belirtmişti. AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nın yeni kurmuş olduğu seçim standı için Gebze Belediyesi’ne ait olan reklam panosundan aldığı elektrik için bir ödeme yapıp yapmadığı ise merak konusu oldu. Gebze Belediyesi’ne ait olan reklam panosunun diğer partilerin de seçim standı için elektrik vermediği görüldü.

Gazetemizi arayan vatandaşlar ise bu duruma tepki gösterdi.

elektrik-(1).jpegelektrik-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.