Akkorlar Covid’i KASKF himayesinde def etti

Akkorlar Covid’i KASKF himayesinde def etti

Tavşancılspor Kulübü Başkanı Mehmet Akkor’un eşi, oğlu ve gelini Covid pozitif çıktı. Süreci atlattı. Negatif olmasına karşın karantinada kalan Başkan Akkor, “Murat Aydın hep aradı. Sağ olsun” dedi

Dünyada kötü bir rüya, dünya standartlarının üzerindeki yayılım hızıyla ülkemizde kâbus haline gelen Korona; siyaset ve sendikaların yanı sıra spor kulüplerini de vurdu. Dilovası’nın bir dönemler 3’ncü Lig’de de mücadele eden köklü spor kulübü; Tavşancılspor Kulübü Başkanı Mehmet Akkor’un ailesini de buldu.

ŞÜKÜR. TORUNLARA BULAŞMADI

Kulüp Başkanı Mehmet Akkor’un eşi Ayten Akkor, oğlu Doğukan Akkor ile gelini İrem Akkor, Covid pozitif çıkarken her üçü de gerek tedavi gerekse 10 günlük karantina süresini tamamladı. Testte negatif çıkmasına karşın yakın temas kurallarından ötürü 14 günlük karantina süresi 03 Aralık Perşembe günü sona erecek olan Başkan Akkor, “Şükür ki bana ve torunlara bulaşmadı” dedi.

KASKF’A TEŞEKKÜR ETTİ

Mehmet Akkor bu sıkıntılı süreçte Tavşancılspor’un da çatısı altında olduğu Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri FederasyonuKASKF yönetimine ve başkanı Murat Aydın’a sürekli yanlarında yer almalarından, sık sık arayıp sormalarından ötürü teşekkür etti. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.