Akıma kapılan işçi, kurtarılamadı!

Akıma kapılan işçi, kurtarılamadı!

Kartepe’de, 5 katlı bir bina inşaatında çalışan ve elinde tuttuğu profilin bina yakınından geçmekte olan yüksek gerilime ait tellere temas etmesi sonucu akıma kapılarak beton zemine düşen Bülent Aslan hayatını kaybetti.

Kartepe Dumlupınar Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde yapımı devam eden 5 katlı bir bina inşaatında çalışa Bülent Aslan(46), elinde tuttuğu profilin bina yakınında geçmekte olan yüksek gerilim hattına ait tellere temas etmesi sonucu akıma kapıldı.  Arından 5’inci kattan beton zemine düştü.   Aslan ile birlikte çalışan iş arkadaşları, hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulundu.  Kısa sürede olay yerine polis, itfaiye ve 112 ekipleri sevk edildi. 

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde aslen Sivaslı olan evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Aslan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.  Olay yerinde yapılan incelemeler sonrası talihsiz işçinin cenazesi adli işlemler için Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Öte yandan olay nedeniyle, mahallenin büyük bir kısmında elektrik kesintisi yaşandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken,  Aslan’ın cenazesinin İstanbul Maltepe’de toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildiği öğrenildi.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.