Akdeniz’in hedefi ADD Darıca

Akdeniz’in hedefi ADD Darıca

CHP Darıca Kadın Kolları eski Başkanı Oya Akdeniz önceki cumartesi Gebze’de beş saate beş etkinlik sığdırdı. Akdeniz, "En büyük dileğim ADD'nin Darıca'da yeniden yapılanması" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Kadın Kolları’nın 17 Şubat 2020’de gerçekleşen kongresine atanmış başkan olarak giren, seçilmiş başkan unvanı arayan ancak partilileri Hilmiye Selçuk ve Nevriye Cura Gir ile yarıştığı kongrede başkanlığı Selçuk’a devreden Oya Akdeniz sosyal hayattan geri adım atmadı, çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. 

SOLUĞU FLORMAR’DA ALMIŞTI

Akdeniz, CHP Darıca Kadın Kolları Başkanlığı’na dönemin başkanı Ebru Tayanç’ın 01 Kasım 2018’deki istifasının ardından aynı yılın aralık ayının başında göreve atanmış, ilk yönetim kurulu toplantısını birkaç gün içinde yapmış ve ilk icraatında soluğu o süreçte devam eden Flormar direnişinde, direnişçi kadınların yanında almıştı. İkinci ziyaretlerinde ise direnişçilerin isteği olan kışlık ve el örgüsü atkı, bereleri teslim etmişti.

 YAZI AİLEMİZE KATILIYOR

 

katildi.jpg

Önceki cumartesi günü 16.00 sularında önce gazetemize konuk olan Akdeniz günü 21.00 sularında Mor Dayanışma’nın Gebze’deki ilk Mor Masa toplantısında tamamladı. Öte yandan Akdeniz yakın zamanda ve haftada iki gün olmak üzere gazetemizde ve www.gebzehaber.net’te köşe yazısı yazacak.

 

oya-222.jpg

Arada CHP Gebze Gençlik Kolları’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği açık hava konserine katıldı. Bu esnada ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın ile de yan yana geldi.

bayrak-007.jpg

 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda Gebze’deki dört motosiklet oluşumunun bu yıl 44’ncüsü düzenlenen motor turunun başlangıç etkinliğine katılan Akdeniz

tanisti-001.jpg

bu esnada Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile de tanışıp kısa bir süre sohbet etti.

Oya Akdeniz’in hedefiyse şu sıralar tabela derneği konumuna bürünen Atatürkçü Düşünce Derneği – ADD Darıca Şubesi’nin yeniden hareketlenmesi. Akdeniz, "ADD Darıca Şube başkanlığını düşünen arkadaşlarım var. Benim en büyük dileğim ADD'nin Darıca'da yine eski günlerine kavuşması. Bu şekilde oluşacak yapılanmaya üye olarak her türlü desteği vermek isterim" dedi.

MECLİSİN ÜYELİĞİNE NİYET

SEYİRCİLİĞİNE KISMET!

 

Akdeniz’in ismi 31 Mart yerel seçimleri öncesi partisinden Darıca Belediye Meclisi aday adayı olarak geçmiş ancak Akdeniz resmi başvuruda bulunmamıştı. Akdeniz belediye meclisine olan özlemini uzun bir aradan sonra yerinde takiple giderecek. Darıca Belediye Meclisi’nin önümüzdeki perşembe günü gerçekleşecek olan kasım ayı olağan toplantısını yerinde takip edecek. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.