Akdemir, ‘Dalkılıç’ın ağırlığı hissediliyor’

Akdemir, ‘Dalkılıç’ın ağırlığı hissediliyor’

  Kocaeli Büyükşehir aday adayı Prof. Dr. Ali Akdemir, Dilovası kurucu belediye başkanı ve Dilovası’nda CHP’nin Başkan adayı Dalkılıç’ı...

 

 

Kocaeli Büyükşehir aday adayı Prof. Dr. Ali Akdemir, Dilovası kurucu belediye başkanı ve Dilovası’nda CHP’nin Başkan adayı Dalkılıç’ı yerinde ziyaret etti. 2014 yerel seçimlerinde aday olarak Dalkılıç ile birlikte çalışmak istediğini belirten Prof. Dr. Akdemir Dilovası’nda Dalkılıç’ın ağırlığını ilçeye girdikten sonra hissettiğini söyledi.

KOCAELİ’Yİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Dilovası kurucu belediye başkanı ve CHP’nin Dilovası belediye başkan adayı Ercan Dalkılıç önceki gün İlçe irtibat bürosunda Kocaeli CHP Büyükşehir belediye Başkan aday Adayı Prof. Dr. Ali Akdemir’i ağırladı. Dalkılıç’ı ziyaret eden Akdemir Dilovası hakkında hem bilgi aldı hem de aday olduğu vakit Dilovası halkına sunacağı projeler ile ilgili bilgi aldı. Akdemir açıklamasına şöyle devam etti. “Ercan Dalkılıç bölgede inanılmaz derecede ağırlığı olan bir siyasetçidir. Kendisinin partimize katılımından dolayı çok mutlu oldum. Bugün Dalkılıç’ı ziyaret etmek istedim, CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip birisi olarak Dilovası’nı gezmek ve sıkıntılarını, sorunlarını yerinde görüp dinlemek istedim. Benim için çok verimli bir ziyaret oldu. İnşallah ikimiz birlikte başkan olup Kocaeli’ni en iyi noktalara taşıyacağız. Dalkılıç’ın Dilovası’nda seçim kazanamaması için hiçbir neden yok” dedi. 

DİLOVASI’NA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ 

Daha sonra Aday adayı Prof. Dr. Ali akdemir’e ziyaretinden ötürü teşekkür eden Dalkılıç Akdemir’i kutladı. Dalkılıç, “Sayın hocam Prof. Dr. Ali Akdemir Beyi öncelikle girmiş olduğu bu mücadeleden dolayı kutluyor ve başarılar diliyorum. Kendisi çok değerli bir insan ve Kocaeli’ni yönetebilecek kapasitenin üstünde olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Partimiz kimi aday yaparsa Dilovası olarak bizde çok ciddi çalışmalar yapacağız. Büyükşehir Dilovası’na üvey evlat olarak baktı, hizmet alamadık Dilovası iktidara verdiği oyun karşılığını alamadı. İnşallah CHP Büyükşehirde de kazanıp hizmet yarışına girecek” dedi. Dalkılıç daha sonra Büyükşehir aday adayı Dr. Akdemir’e Dilovası’nın başlıca sorunlarını anlattı. Ayrıca ziyarette Dilovası CHP ilçe başkanı İsmail Kaya’da hazır bulundu. Kaya büyükşehir Belediye başkan aday adayı Akdemir’e başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.