Akçay entübe edildi

Akçay entübe edildi

Yoğun bakımda tedavisi devem eden Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay daha fazla oksijen desteği alabilmek için entübe edildi.

Bir süredir Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gören Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay’dan gelen haberler iyi değil. Birkaç gün önce durumunda iyileşme olduğu bilgisi aktarılan Akçay’ın, enfeksiyon tedavisi sonrası akciğerlerinde umulan olumlu tepki görülmediği için deneyimli teknik adamın entübe edildiği öğrenildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Akçay’ın durumuyla ilgili KTÜ’den şu açıklama yapıldı: “Solunum yetmezliği nedeniyle halen yoğun bakım ünitemizde takip edilmekte olan hastamızın, solunum sıkıntısının derinleşmesi nedeniyle önce solunum cihazına bağlanmış, takiben kalp akciğer makinesine (ECMO) bağlanarak yaşamsal fonksiyonları kontrol altına alınmıştır. Hastamızın genel durumu ciddiyetini korumakta olup, halen yoğun bakım ünitemizde takip ve tedavisi devam etmektedir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.