Akbaş; Özgürlük Mahallesi’nde Sorun Yok

Akbaş; Özgürlük Mahallesi’nde Sorun Yok

 Salı günü mesaisine sabahın ilk saatlerinde Özgürlük Mahallesi’nde yaptığı incelemeler ile başlayan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş,...

 

Salı günü mesaisine sabahın ilk saatlerinde Özgürlük Mahallesi’nde yaptığı incelemeler ile başlayan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Özgürlük Mahallesi’nde altyapı ve üstyapıda yaşanan sorunların çözümü için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Özgürlük Mahallesi’nde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, altyapıda son rötuşların yapıldığını ve eksik olan noktalarda yağmursuyu ve kanalizasyon çalışmalarında sona gelindiğini kaydetti. Bir taraftan devam eden altyapı çalışmalarının yanı sıra üstyapı çalışmalarının da devam ettiğini vurgulayan Akbaş, öncelikle önümüzdeki günlerde asfaltlanacak sokaklarda incelemelerde bulundu.

SOKAKLAR ÜSTYAPIYA HAZIR

Gerçekleştirilen altyapı yatırımları sonrasında yol reglajlarının tamamlanması için yoğun bir mesai harcayan Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını Fen İşleri Müdürü Mustafa Bölükbaşı eşliğinde inceleyen Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, sokakların üstyapı için hazırlandığını ve hazır olanların asfaltlanarak hizmete sunulduğunu ifade etti. Altyapısı tamamlanan ve üstyapıya hazırlanan sokaklarda yaptığı incelemelerde vatandaşlarla da bir araya gelen Akbaş, çalışmalar esnasında gösterilen sabır ve destekler için mahalle sakinlerine teşekkür etti. Yapılan her hizmetin kalıcı olması için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Akbaş, önümüzdeki günlerde sokakların üstyapısının tamamlanacağını söyledi.

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Özgürlük ve İnönü Mahalleleri’nde yapılan çalışmaları değerlendiren ve aynı zamanda Özgürlük Mahallesinde asfaltlanmış olan bölgelerde de incelemeler gerçekleştiren Akbaş, asfaltı tamamlanan sokaklarda kaldırım çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Mahalle sakinleri ile yapılan hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, doğalgaz, yağmursuyu, kanalizasyon, içme suyu gibi önemli yatırımların tamamlanması ile birlikte üstyapıya başladıklarını ve belediyenin kaynaklarını en verimli şekilde kullanmaya çalıştıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.