Akbaş öğrencilerle buluştu

Akbaş öğrencilerle buluştu

 Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş,  Çayırova Gençlik Merkezi ve Bilgi Evlerinde öğrenciler ve veliler ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen...

 

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş,  Çayırova Gençlik Merkezi ve Bilgi Evlerinde öğrenciler ve veliler ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette başkan Akbaş’a belediye meclis üyeleri Orhan Keskin ve Mustafa Necati Kaya, AKP Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Battal Yaşaroğlu eşlik etti.

EĞİTİMDE ÖRNEK OLDUK

 

350 öğrencinin kayıtlı olduğu Cumhuriyet Mahallesi Bilgi evinde geçtiğimiz günlerde yapılan deneme sınav sonuçları gerçekleştirilen veli toplantısı ile açıklandı. Dereceğe giren öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği toplantıya katılan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, belediyecilik hizmetinin yol ve park yapmaktan öte eğitime, spora ve kültürel etkinliklere destek olmak, bunları geliştirmek olduğunu ifade etti. Sözlerine devam eden başkan Akbaş “Türkiye’de örnek olan ÇAYEP projesi ile ilçemizin eğitim seviyesini yükseltmeyi hedeflemiştik. Bu proje kapsamında yapılan deneme sınavları ve kitap, doküman desteği ile öğrencilerimizin başarı seviyesini yükselttik. İl genelinde yapılan sınavlarda ilk yüze giren başarılı öğrenciler yetiştirdik” dedi. Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji derslerinden deneme sınavında başarı elden eden öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Velilerinde yoğun ilgi gösterdiği toplantıda bilgi evlerinin sadece öğrencilere ait olmadığı, velilerinde gelip kütüphaneden faydalanabileceği ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.