Akbaş, “2. Dönemde de hizmet için varım”

Akbaş, “2. Dönemde de hizmet için varım”

 AKP Çayırova Belediye Başkanı aday adayı Ziyaettin Akbas: “5 yıl, icraatların gerçekleşmesi için yeterli, ama hayallerinin gerçekleşmesi için...

 

AKP Çayırova Belediye Başkanı aday adayı Ziyaettin Akbas: “5 yıl, icraatların gerçekleşmesi için yeterli, ama hayallerinin gerçekleşmesi için yeterli değildir” dedi. AKP Çayırova İlçe Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen tanıtım programında salonu dolduran vatandaşların yanı sıra ilçe başkanlığı önünde bulunan vatandaşlar için sinevizyon kuruldu.

BAŞKANLIĞI SÜRECİNDEKİ BAŞARILARINI HATIRLATTI

Belediye başkanlığı dönemindeki başarılarını hatırlatan Ziyaettin Akbaş: “Bugün, 2. dönemde de vazifeye devam etmek için aday adaylığımı resmen ilan ediyorum. AK Partimiz uygun gördü, milletimiz teveccüh gösterdi, Cenab-ı hak hizmet etmeyi nasip etti” dedi. 2009 yılında başkan seçildiğini hatırlatan Akbaş, “Milletimizin emrinde bir hizmet neferi olarak çalışıyorum. Allah’a hamdolsun çok yol aldık. Bir sürü esere ve hizmete imza attık. Hükümetimizle, Büyükşehir Belediyemizle aynı yörüngede siyaset yapmak, aynı davaya baş koymak, Çayırova’ya yaptığımız hizmetleri katlayarak çoğalttık. Çayırova, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını aldı” dedi.

DEVASA PROJELER İSTİKRARİN ESERİDİR

 

Türkiye’nin son on yılda 100 yıllık mesafe aldığını artık karar ve istikamet veren ülke haline geldiğini söyleyen Akbaş: “Bir kısmın, bir cemiyetin, bir tarafın belediye başkanı değil; bize oy veren, vermeyen herkesin hizmetine koştuk. 5 yıl önce verdiğimiz bütün sözlerimizi yerine getirmenin, milletimizin karşısına alnı ak, yüzü pak bir şekilde çıkmanın gururu içindeyim. İstikrar, bir ülkenin, bir şehrin, bir ilçenin kaderini belirler, geleceğini şekillendirir” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.